spiker_anne Irmaks canım bence erkenden alma süt sagma makinesini çünkü kolay bulunan birşey belkide hic gerek kalmaz zaten hastaneden de veriyorlar vermezlerse bile biri hemem gidip alir gelir
Prens_annesiyim Mucizemmm00 sezeryanla doğum yapacaklar için de uygun mu depend bez kullanışlı ise bende almak isterim ☺️
spiker_anne Yelz_91 yok yok gerek kalmıyor zaten külot gibi o ama rahat edemem diyen üstüne giyer de 🌸
yagmur2019 Irmaks sızdırmaz külot kullan at şeklinde ilk etapta ped yerine onu kullanmak daha iyi oluyormuş ben de kullanmadım daha doğumda görcem☺️Ama ebeler de muhakkak çantanızda olsun diyorlar
EbruIrmakAhmet Irmaks olmaz mı ya hele ben sezeryan olmuştum Allahım o nasıl bi üşümeydi ameliyattan çıkınca zıp zıp zıpladım yatakta sonra geçiyo tabi hastaneler çok sıcak oluyo yarım kol gecelikle durmuştum.
Irmaks yagmur2019 ogun bi gelsin de biran once bi dogsun bebislerimiz insallah ozaamana allah buyuk valla cnm
_zehra_ 2 tane sıcak su torbası küçük olanlardan . Hem goguslere koyup süt gelmesini sağlıyor. Bende bele koyup gaz çıkarmaya sagliyor😁 arkadaş ta torba yoktu ,küçük su şişeleriyle göğsüne sıcak su koyduk, çabucak geldi sütü
_zehra_ Irmaks ne demek ben daha önce 3 kez ameliyat geçirdim, her defasında aldım sıcak su torbami. Gaz çıkarmadan su bile vermedikleri için 😁 ayağıma , belime kullanmıştım hep
spiker_anne Sunay10_ lansinoh göğüs ucu kremi cok faydalı hatta dogumdan once baslanirsa daha etkili 🌸❤