Wicca Başka güzel erken Doğum hikayeleri var mı? Bende riskli gruptayım ve iyi şeyler duymak istiyorum... 🙏🏻
Mucizemmm41 Gizemdmr şuan bndede aynı sorun var kuzum gelişimi 2 hafta geride tam kesin bir teşhis konulmadı haftaya doktoruma randevum var 2 hafta sınea gel kontol edixem dedi inşallah araya kapatır kaptmazsa ne olur bilmiyorum çok korkuyorum
Elfbtr Tuba-Sahra merhabalar ben merak ediyorum kızınız kaç gün küvezde kaldı.benimde riskli bi gebeliğim varda sizin tarihlere yaklaştım o yüzden merak ettim 😊
Hacer67 Deletedmom15257 olur canim neden olmasın benimde 980 gram mesela en son gittigim de yarın tam 27 haftalik olucak belki 1 kilo yu geçmiştir bünye meselesi
Elisasara Arzuylmz 28 haftalık doğum yaptın bende ikizlerime şuan 28 haftalık hamileyim bebeklerin sağlıklımı
cansuuylcn89 Elifahmetekin bende aynı durumdan doğum yaptımyedi ay önce 26 haftalık 750 gram doğdu iki gün sonra kaybettim😢 bu ters akım hakkında bilgi aldınızmı ben tam anlayamadım
Gamzese MerveErdalKam merhaba bnde 23 hafta ıle 3üzlerini dogurdum fakat bırı 2 gun yasadı dıger ıkısı 15 gundur kuvezde sız hangı hastanedeydınız ne gıbı zorluklarla karsılastınız
Gamzese Merve6475 halen kuvezdeler. Allahım onlara sıfa versın. Allah kuvez dekı tum cocuklarımıza sıfa verdın
aysenur30 Mutlu 2 direnç dediğiniz iki damar mı 🤔 bende de detaylı ultrason da 2 damar olduğu söylendi bi gelen bir giden 2. Gelen yokmuş. Bunu mu kasdediyonuz 🤔
Sinemdmrcoglu Kızlar bırsey sorucam yedı aylık dünyaya gelen bebek kaç haftalık oluyor bıde kılosu boyu haftasına göre önde ılerlıyorsa kuvezde kalır mı
ilayse Merhaba prematüre anneleri. Bebeğiniz taburcu olduktan sonra hastane kontrolleri nasıl oluyor. Özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyoruz sizce gereklimi. Bilgi verirseniz çok sevinirim