MeLikeKkbarutu Fy89 Biz 1 ay küvezde kaldık, Rop muayenesinin son 2 kontrolümüz kaldı. İşitme testinide yaptırdık şükür bir problem yok. Kalça çıkıklığı içinde yaklaşık 1 ay sonra doktor kontrolümüz var o zaman yaptıracağız.
Fy89 MeLikeKkbarutu bizde rop muayenesi iyi çıktı ama işitmeden sağ kulak kaldı tekrar teste girecek sizin nasıl diye sordum
Betus93 Gul2183 dun ciktim. Bugun tekrar gidecektim :( dayanamiyorum sancilar hergun cikiyor. Ama bebegim icin artik serum agri kesici icmeyim diye olabildigince dayanmak istiyorum
Eyllmrtsln Erken dogum oldugunda mutlaka sezaryen mı oluyor birde ben sanki regl kanaması sökülür gibi birsey oluyor bakıyorum ama hiç bisey yok erken dogum belirtisi olabilir mi
Ntugba Eyllmrtsln mutlaka sezaryan olmuyor canım benide sezaryane almışlardı ama orda aniden normal doğum gerçekleşti
Gulshahs Beybisi zaten hiç regl olmuyordum bir de tedaviyle çok zor hamile kalmıştım o yüzden hiç normal yolla hamile kalacağımı düşünmedim.He bu arada kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı ve doğum kontrol hapı da kullanmıştım... ama meğer o zamanlar hamile kalmışım
Seydahmet Fy89 sizin de rahimde perde sanki vardı yanlış mı hatırlıyorum acaba. Yanlış hatırlıyorsam affedin
Fy89 Seydahmet yık doğru hatırlıyorsunux ama sezeryanda doktor çift rahim olduğunu görmüş rahmin birisi gelişmemiş ondan dolayı erken doğum oldu