Ntugba Arnelia canım benim 25.haftamda aniden 4 cm açılmam oldu serklaj oldum olmazsam heran gelebilirdi 30. haftaya kadar içerde tutabildik oda sürekli yattım kalkmadan çok şükür şuanda doktorlar iyi diyor yoğun bakımda henüz ne zaman çıkacağı belli değil hiç birşey yapmadan yat anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi canim
Arnelia Ntugba dimi cnm allah sana da sabir versin bir an önce kucağına almayı nasip eylesin inşallah cnm sana bağışlasın darisida sağ salim bebeğim gelsin inşallah hep yatyrm hiç kalkmiorm lawbo harici cnm zaten inşallah allahm yüzümüze bakar cnm cumlemzn tüm premature annelermzn inşallah cnm benm üzülme allahin izniyle bebegin sağ salim cikck dualarım seninle başından belli seni takip ediorm bilmiorm kanım çok kaynadı sana
Pelinefeoyku adm ben 28 arti bir hamileyim bugun doktora gittim erken fogum riskim varmis.dogsa yasamaz dedu 1kilo 200 gram bebegim.cok uzuldum
Betus93 Pelinefeoyku yuh yaniye boyle dediker. Bende 28+ 5 im. Uc gundur hastane hastane mahvaldum. Bi anda erken dogum riski dediler. Yatiyorum cocugu tutmak icin elimizden geleni yapiyoruz. Niye boyle gaddarca soylediler 😞😞😞zaten cok uzuluyoruuuuz
Ntugba Pelinefeoyku nasıl yaşamazmış allah'ım bilir onu benim bebegim de 1400 doğdu 1200e düştü canım allah'ıma dua et allah'ıma sığın inşallah iyi olucak hepsi kurban olduğum allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Deletedmom15257 Pelinefeoyku hic korkma insallah bisey olmaz cnm ben 25+3 doğum yaptim banada hep yasamaz dediler tabi öyle demeleri güzel değil ama oblar ihtimali yüksek tutuyor neyse ama hep 26-27-28 hatta 28 olsa çok.iyi olur dediler yasama şansı yüksek dediler hiccc uzulme 28 haftalık bebekler ciğerini geliştirmiş oluyo oda solunum sıkıntısı çok yaşamıyorlar cnm korkma insallah hepsi iyi olcak
MerveErdalKam Pelinefeoyku hangi hastane o ya nasıl yaşamazmış afedersin bok yemiş 🤣 24+6 haftalık doğum yaptım 3 nisanda suan oğlumla 2.5 aydır evdeyiZ hangi hastaneye gidiyosun hangi şehirdesin yoğun bakımı iyi olan bi hastaneye git bence
Pelinefeoyku GlahBilgiliPelitbugun geldim doktordan 28 arti bir hamileyin 1 kilo 200 gram.yasamaz dogarsa cok kucuk dedi.cok moralim bozildu zaten.
GlahBilgiliPelit Pelinefeoyku a aa saf doktor töbe . K. Bakma cnm da benim 26. Haftada 800 gr bebeğim için bile doktorum hiç ümitsiz konusmadı hep beni rahatlattı. Bence sen doktor değiştir😳
Pelinefeoyku Sevda1990 ne guzel ben 28 arti bir im bugun doktordan geldim dogarsa yasamaz dedi.erken dogum riskim varmisneden oyle dediki yasayadabiliyormus yazzdiginiza gore.
MeLikeKkbarutu adm Ben ☺️ 32+0 günlük normal dopum ile oğlum dünyaya geldi. Ağustos annesi olmayı beklerken , Haziran annesi oldum 😬 Normal şartlarda oğlumun doğmasına daha 2 gün var ama oğlum 1 hafta sonra 2 aylık olacak nasibse.
Fy89 MeLikeKkbarutu benim de aynı şekilde 32 haftada doğum yaptım ağustos annesi olmayı beklerken haziran oldu. Hemde seçim günü. Size bişey sorabilir miyim rop muayenesi ve isitme testi yaptırdınız mi
Ntugba Arnelia çok sağol canım allah razı olsun inşallah sende bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah ne zaman soru sormak istersen yaz canım ❤😙
Saliha0335 Betus93 17ci haftamda yoğun kanamayla hastaneye yattım ertesi günü serklaj yapıldı rahim ağzı.kısalmış.ciddi erken doğum riskin var dedi doktor herangi bi ilaç.iğne vermedi bende doktorun ilgisizliğinden başka doktora geçtim bu doktor ilk bir hafta antibiyotikli fitil verdi sulu akıntım vardı.dikişlerde iltihap enfeksiyon olmasın diye onu kullandım haftada bir proluton iğne vurunuyorum her akşam progestan fitil ve adalat hap kullanıyorum sabah akşam şimdilik iyi gibiyim riskli zamanı atlatsam rahat nefes alıcam şuan için Allah korusun doğum olursa çok erken haftadayım rabbim hepimizin yar yardımcısı olsun inşallah
Seydahmet Ntugba çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah. Mehmet Fatih bizim de 😊 bu arada bugün yoğun bakım 3 e çıktık biz. Ben de küvözn yanında kalıyorm artık 😊
Ntugba Seydahmet inşallah canım sizinkide adıyla yarasın inşalalh ay ne güzel yanına kaliyosun allah'ım bizlerede nasip etsin bende dokundum bugün minigime babası ilk defa dokundu
Twinsmom66 adm 35+4 ikiz bebeklerime doğum yaptım 15 gün önce birisi 1 hafta kuvöz de kaldı diğeri benimleydi
Nananusha adm instada premature bebekler sayfasi var ordakilare bakinca hayatta mucizenin varligina inaniyorum. bizde 26 haftadayiz ama 2 hafta ileride gidiyor bilmiyorum ne olucagini insallah iyi olur ama erken olsa bile suanki kilosu 900 grammi s yasama sansi cok yuksek. allah bebeklerimizi bize bagislasin
Deletedmom15257 Nananusha bebeğinin kilolu olması yasama şansını yükseltmiyor cnm öncelik solunum eğer bebek nefes alamasa yasamaz zaten yani ciğeri gelişmiş olmalı ilk ikk o sonra bagirsak ve sindirim sistemine bakıyor lar
Prensesininannesi 36 haftalığım bebeğimin kilosu 315g bir hafta öncekarnımda fazlaca kasılma oluyor nefeste zorlanıyorum bebeğim baş aşağı ama küveze alınırmı erken riskimde var
Deletedmom15257 Prensesininannesi bebegin küffar alınması kilosuna bağlı değil cnn yeni doğmuş 9 aylık bebekler bile alınıyor o solunuma bağlı
Busrasahinbas Prensesininannesi 36 haftalık olması tüm organların gelişmiş olması anlamına gelmiyor malesef 😔 36 haftalık dogum yaptım bebegım 20 gündür yogun bakımda 😭