Aydinesime1110 Bende 29 haziran da ağır preklampsi nedeniyle sezeryana alındım. Oglum 1390 gram doğdu 1250 e düştü 3 hafta kilo alip verme durumu oldu kusuyordu bir kac gun beslenmeyi kestiler. Oksijeni azalttilar su an serum veriliyor cok şükür mide sondasini çıkartıp biberona gecti dun 2000 gramdi 43 gun oldu ne zaman çıkacağımız belli degil. Allah herkesin yardimcisi olsun beklemek cok zor sanki zaman geçmiyor gibi. 1 gun 1 yil gibi oluyor.
Ntugba Aydinesime1110 allah'ım hepimizin yardımcısı olsun bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun rabbim inşallah
Efsaneuysal Ntugba Evet Canim ufacik bile olsa güzel bi haber alinca bile dünyalar bizim oluyor insallah sag salim ciktiklarinda da yazicaz buraya 😍
Ntugba Efsaneuysal aynen öyle canimm rabbim dualarımizi kabul eylesin inşallah günü gelicek yazıcaz miniklerimizin evine geldiklerini
Deletedmom15257 Ntugba valla guc kalmadi dr dun beni almis yanina gece 3 sohbet etmis dua ediuo oda korkma annesi diyo iyi ol oda iyi olcak tamam iyi değil ama olcak diyo ben resmen adamın kollarında ağlıyordum yaa :(
Ntugba Deletedmom15257 evet çok zor inan bunları yazarken bile çok zorlaniyorum ama biz olucaz ayakta durmaz ki yavrularımız güçlü olsun buda bizim sınavımız inşallah atlaticaz :(
Mine32 Bende 32 haftalıkken gittim acil doktoraşehirdısına cıkmıstım doktor 2.5 ta dedi sınırda dedi normali kac bılmıyorum o yuzden sordum cnım şuan 35 hafta içindeyim
Morvi Gizemdmr Allah size bağışlasın bebeğini canım benim Allah’tan ümit kesilmez yokken var eden o. Allah yardımcınız olsun.
3lif Morvi cnm senin haftanda 2,5 cm ise normal. Bol bol dinlen cok is yapma ozaman acilma cabuk olmaz.