sercen Cnm benim bi fikrim yok postun inmesin diye yazıyorum inşallah bisey yoktur korkma EmrahBraYldrm
Motheroftwo EmrahBraYldrm bende de oluyor ara ara erkek bebeklerde olur diyorlar ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum birşey batıyormuş gibi oluyor benim dün doktora da söyledim cvp bile vermedi 😂
PasaninAnnesi EmrahBraYldrm bende 12 haftadayım sağ kasığımda ağri oluyo benmde bacağıma kalçama vuruyo yere basıncada ağrıyo netten baktim simdi 12.haftada normal yazıyo
ftmaygmur EmrahBraYldrm benim de oluyor sol kasıkta ama öyle şiddetli değil ve uzin sürmüyor o yüzden önemsemedim ama çok rahatsız ediyorsa bir doktorunuza sorun isterseniz
DidemYldrm EmrahBraYldrm kana yoksa sıkıntı yapma canım benimde öyle oluyordu yazmıştım ama telefon kanama ya kadar yazmış 😅😅😅
PasaninAnnesi EmrahBraYldrm yaaa ben daha cinsiyet öğrenmedim icime hep erkek doğuyo ama böyle aģrı olunca erkek mi oluyomus 😮👼
deletedmom24 EmrahBraYldrm canım plesenta daha sıkı tutunmaya çalıştığı için ağrı yapıyormuş bende sağ kasığımdan yürüyemiyorum bile 9. haftamdayım. Doktora sordum belki 6 ay sürer belki yarın geçer onun bi çaresi yok çekiceksin dedi 😂