Evrem94 Yeni hamileyim beta hcg hizli yukselmis ve doktorum ikiz olabilicegini soyledi suan 5+1 gunlugum cuma gunu keseyi gormeye gidicez kalp atisinida duyabilicegimizi soyledi doktor bu durumu yasayan varmi acaba?
EgeBebek Evrem94 benimde beta Hcg değeri hızlı artış göstermişti dr ikiz olabilir demişti ama tek bebişim
gnc Evrem94 benim de cok hızlı yülseldi beta hcg birde bende ikizim ikiz olabilir dedi doktor ama tek kalp atışı duyuldu
Evrem94 EgeBebek yeterki saglikli olsunlarda tek veya ikiz pek muhim degil yanliz dr oyle soyleyince heyecanlanmadim degil 🙈☺
Evrem94 gnc olsun RABBİM kucagimiza almayi nasip etsin tabiki benim gonlum ikizden yana ama saglikli olsunda tek olsun ❤
gnc Evrem94 amin inşallah hayırlısı olsun ikiz olursa yardım edecek birileri var mı ikize bakmak zordur
Dsa Ben ikiz bekliyorum. 3 haftalıkken beta yaptırdım 178'di. Birde reglme 3 gün kala test yapmıştım normalde çıkmaz diyorlardı benimki silik çıkmıştı. Gönlünden geçen olur inşallah 🙏 Tabi öncelikle Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin🙏