Benimguzelkiziim Merhaba gebelik şekerim var arkadaşlar çubuk tarçınlı su şekere baya iyi geliomş ama korkuyorum 30haftalığım bi zararı olurmu ama şekerim de önemli diyet yapıyorum çok zorlanıyorum kullananlar varmı
Nisa-Nalbantoglu Benimguzelkiziim iyiki açtın bu postu. Bende yükleme yaptım gebelik şekerim çıktı öyle üzüldüm ki. Diyette de çok zorlanıyorum böyle bileğilere ihtiyacım var 😕
Nisa-Nalbantoglu Benimguzelkiziim bu arada toz tarçını ara öğünde yoğurtlarıma katıyorum tarçının şekeri dengelediğini duyduğum için
Benimguzelkiziim Nisa-Nalbantoglu ben araştırdır bi surahiye bi çubuk ve biraz limon atılıp 8/10 saat sonra içince yüksek şekere inanılmaz iyi geliomuş ama korkuyorum erken doğuma neden olurmu diye toz tarçını yoğurtta denedim faydası olmadı kararsız kaldım aklımızda bulunsun bol su içmekte şekeri düşürüyor 2.5 litra muhkkak içmek gerekiyor
Aslannn Benimguzelkiziim canim yediklerini dikkat et bir muddet öyle dene istersen..tarcindan uzak dur..
Dkk Kızlar tarçın tansiyonu yükseltir diye biliyorum . Tabi doktorunuza yada diyetisyeninize sorun. Şekeri düşürürken tansiyon yükselmesin
yonca90 Benimguzelkiziim gebelik şekerim var. Diyetisyen kontrolündeyim şuan bazen yoğurduma tarçın karıştırabileceğimi söyledi. Kabuk tarçınla ilgili bilgim yok ama tarçın vücudun şeker ihtiyacını gideriyor diye biliyorum.