Yeliz1905 Hanımlar sac boyatan var mı ? 16 haftalık hamıleyım boyatsam mı boyatmasamı kararsız kaldım. Gercı rahatsız oluyorum sacımdanda dogal boya varmıs ama nekdar dogru acba bılemıyorum🙃kararsızlık diz boyu yanı ne yapsam ki ☺️
Manyakcadl Yeliz1905 ben 3. Aydaym su an, 4 olsun boyaticam diyorm kendi kendime 🙂 buyuk ihtimal de oyle olacak😎
1994ozg Yeliz1905 doktorların çoğu yasaklamıyor kanıtlanmış bir şeyde yok ilk 3 ay yapma yeter. Bizim psikolojimizde önemli🌸
Mirosunannesiyim Yeliz1905 21 yaşındayim hiç boyatmadim saçımı, duyduğum kadarıyla anne karınandan, emzirene kadar zararı varmış. Bitkisel boya kullanmıştı yengem bi araştırın derim. 😇
Twinksmom Yeliz1905 Önerilmiyor bende rezil gibi geziyorum sarıydı turuncu olma yolunda gidiyor bekleyeceğim sanırım kestirdim gecen gün kendi haline çabuk dönsün diye🤷🏻♀️
Merveugur41 Ben doktoruma danistim bu konuda 4 aydan sonra boyatabilirsin ama kesinlikle bitkisel olmalı dedi
Sedalya Ben 3 ayimdan sonra hep boyattim doktoruma sordum bir sorun olmaz dedi kokuyu fazla solumami soledi ayrica kardesimde kuafor oda aynisini soledi bitkisel boya ole boyadi acma islemi falan yaptirmadi ama
aysglckr Ben boyattım valla kahveydi sarıya geri döndüm doktor da boyatabilirsin kokusuna çok maruz kalma dedi, boya saç derinden bebeğe zarar vericek bişey değil sadece kokusu zararlı büyük bi kuaför se yada balkonu varsa rica edin balkonda boyasın,