Öncelikle herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Güzrl dilekleriniz ve dualarınız bana hep güç verdi ve o kadar iyi geldi ki...🙏💙Size hemen yazmak nasip olmadı.Çok bekletmeden yazayım 😍Şükürler olsun 5+3 haftalık hamileyim🧿🙏Allah’a binlerce kez şükürler olsun.Ne güzel ne kıymetli bir duyguymuş bu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ben geçen hafta testten 1 günönce şiddetli mide bulantısı ve kusma ve Güngör’ü geçmeyen başağrısından sonra gece gece dayanışmayıp transferimi yapan Dr u aradım🙈Durumu izah edince bütün gün niye bekledin sabah aramadın da dedi😊Ama ben hep geçeceğini düşündüm.Fakat içimde de bir tedirginlik vardı.Çünkü ben adet öncesi mutlaka bulantı kusma yaşarım,migrenim var çünkü.Sonra kalkıp acile gittik,testi verdik ve sonuç pozitif🙏🥰Şok içinde kaldım eşimle şaşkınlıkla birbirimize bakıp sonra yıllar sonra gelen sevincimizi paylaştık🙏Tabi biz normalde kimseye tahlil tarihini söylemedik sonraki gün sabahleyin gidip test yapıp sonra sonucu bildirecektik.Ama Rsbnimin dediği olur elbette.Gecenin bir vakti ağrıdan bitap düşmüş bir şekildeyken gebelik haberini almak nasipmiş meğer,şükürler olsun🙏Bugün sabah iç çamaşırımda leke ile uyandım,koyu kahverengi.İdrardan sonra açık pembe renkli akıntı oldu.Sonra idrarımı yaptığımda kurulanırken biraz biraz leke devam etti.Daha sonra kesildi çok şükür.Tuvalete gittiğimde acaba gene olur mu diye korku içindeydim.Normalde çarşamba günü gidecektim.Bu durum yaşanınca bugün gittik.Şükürler olsun Dr keseyi ultrasonda gördü.Ama bebek görünmedi,daha erken dedi.2 hafta sonra gel dedi.Beta Hcg de şükürler olsun Perşembe gününe göre 2 kat artmış.Hatta şaşkınlıkla Dr a ikiz mi diye bile sordum😀o da bebek görünmüyorki daha ikiz olduğunu da görelim dedi🙈umut dünyası ilte😍Ama Allah’a şükür bugünlere gelebildik.Yalnız Dr en az 10 gün boyunca istirahet et.Tuvalet ve yemek dışında kalkma dedi.Yarın anneme gidicem,bir müddet orada kalıcam.İnşallah sağsalim gebeliğim devam eder ve evladımı sağlıkla kucağıma alırım inşallah🙏Tekrar dua eden herkesten sizlerden Allah razı olsun.Biraz uzun oldu ama kendimi affettirmişimdir inşallah🙏🥰