Merhaba güzel anneler ve anne adayları.
Yıllardır özlemini çektiğim bu yolda 2.tüp bebek denemesini yaptık.Bugün 9. günüm.Duyduklarımı, araştırdıklarımı ve bildiklerimi elimden geldiğince uygulamaya çalıştım,strese girmeden tabi😊Yediklerime dikkat etmeme rağmen kabızlık sıkıntısı çektim bazı günlerde.Kuru kayısı,ılık su, zeytinyağı ile aşmaya çalıştım bu sorunu.Onun dışında doktorum duphalac şurup kullanabilirsin dedi.Bazen yarım ölçek kullandım.Bu şurubu kullanıp gebe kalanlar oldu mu, ya da kabızlık sıkıntısına rağmen pozitifi görenler oldu mu?
Ben evin içerisinde,balkonda 10 dakikalık yürüyüşler yaptım her 1-2 saatte bir.Transferden sonra doktor Lipid Omegawen diye serum yaptırdı,3 günde bir onu kullanıyorum.Embriyonun tutunmasını sağlıyormuş,Allah nasip ederse🙏Bu serumu kullanan arkadaşlar oldu mu,ne kadar süre kullandınız.Sonuç pozitif olmuştır inşallah🙏Belirtileriniz olmuş muydu pozitifi görmeden önce.Bazılarında belirti olmuş ama bazılarında belirti olamayabiliyor sanırım.
Dün birşey okudum çok garip geldi.Nohut,fasulye,ceviz, nar tüketilmemeli diyor,bakliyatlar gaz yaptığı için sakıncalı diye yazmış bir forumda.İyi de özür dilerim gaz çıkarmak neden sakıncalı olsun,içimizde mi patlasın yahu☺️Ki bakliyatları da özellikle tüketiyorum.Ben beslenmede sanırım birçoğumuzun olmazsa olmazı olan ananas ve kabak çekirdeğini hergün tüketiyorum.Bazı günlerde ayakpaça ve kellepaça çorbası içtim.Faydalı olduğunu duydum.Hergün portakal suyu ve nar suyu içiyorum.Nar suyu özellikle rahim güçlendirmede,kalınlığında çok faydalı imiş.Nar suyu transferden 2 hafta önce kullanmaya başladım.Dondurulmuş embriyo transfer edildi bana.Rahim kalınlığı 8 civarındaydı,ki progrsteron kullanmaya başlamıştım.Çünkü bu hormonu kullanmakla beraber rahim incelmeye başlıyormuş.Sizin kaç civarıydı kalınlığınız.Biliyorum çok uzun oldu ama yazmak iyi geliyor,sizin güzel enerjileriniz iyi hissettiriyor.İyiki varsınız🙏Bir de birbirimize ettiğimiz dualar çok kıymetli,dualarda olalım inşallah.Sevgiler🌺