Bus_ak18 Anneoluyorum93_ alttan muayene yaptırma bence görünmezse 1 hafta sonra git. Benim doktorum çok sakin panik yaptırmıyo 6. Haftada gördüm. Kalp atışıda iyice netleşsin 8. Haftada duyarz dedi inşallah🤲
Fuliaa90 Bus_ak18 bencede en güzel ben geçen hafta kalp atışı için gitti çok az duyuldu ultrasonda kalp hareketı vardı . Cumartesi tekrar gidicem
Bus_ak18 Fuliaa90 aynen bencede panik yapmaya gerek yok. Bu seferde doktor az duydu bi sıkıntımı var demeye başlıyorz. Netleşssin inşallah öyle duyalım🤲
Bus_ak18 Nurcanyildiz aynen canım görülmezse haftaya gidersin. Erken daha hem. Kese için 5 6. Kalp içinde 7 8.Haftaya kadar normalmiş zaten. Sağlıkla ilerlesinde er yada geç duyarız inşllah
NurEto Nurcanyildiz 1.5 litrede sonra geliyo sıkışma 😂 2 hafta önceden biliyorum test edildi onaylandı
Bus_ak18 Nurcanyildiz valla ben sabah aç karnına gittim lavaboya da girmiştim. Midemde bsy yoktu. Kese görüldü üstüne 7 8 tüp kan verdim 😐 idrara sıkışık olmak mı gerekiyomus
Atesays Bus_ak18 ya Ne kadarlikti gittiğinizde benimde 5 haftalikmis sağlık ocağındaki doktor 7. Haftayi falan bekle dedi ama haftaya gitsem mi bilemedim🙏🤷♀️
NurEto Bus_ak18 alttan muayene de gerek görmüyorlar da karından muayenede daha net görünsün diye sıkışık gel diyolar
mlsmrtgll Bus_ak18 kuzum gitmeden önce sıkışık gelin diyorlar ki ultrasonda bebek ve kese dana net görünsün bende sıkışık olmadan gittim göründü ama net değil ve doktor çok bastırmak zorunda kalmıştı
Bus_ak18 mlsmrtgll evet bastırarak bakıyo ama bana öyle bsy demedi. Demekki her doktor bildiğini yapıyo. Eğer bsyler içip yeyip gtseydim kan verdiğim için bazı değerlerim yüksek çıkablrdi bilemiyorum