Happy_ Kizlar hamileliğimin başında mide bulantısı kusma olmuştu 5. Ay gibi falan bitti. Şimdi 34. Haftadayim ve 2 gündür yine başladı. Normal mi neden olabilir?
Ceren92 Happy_ ayni durumdayoz 37deyim her sabah safra kusuyorum oguruyorum ilk 20 haftada kusmustum..
Bkoca Happy_ evet bende 35 e girdim 32 den sonra tekrar bulantılarım başladı normalmiş bebek büyüyor baskılar artıyor, kiminde mide yanması kimisinde bulantı 😊
Oznur_11 Happy_ 32 haftaligim bende acaba doktor ilacımı değişmişti ondan mi diye düşündüm. 10. Haftalarımda geçmişti 3 gündür yine çok var mide bulantim
Cndnbzkrt Happy_ normal normal ben okadar çektim ki sabahlara kadar ağladım son haftaların bulantısı hiç cekilmiyor çünkü bebek mideye baskı yapıyormuş o yüzden carede yok 😄 ama ben elimle midemin kısmını ovaliyordum ayaklarını başka yere çeksin diye 😂😂
Happy_ Eken valla ondan mı dedim ama kalktım sabah sabah direkt bı bulantı hissettim yine dedim bu hamileliğin başındaki e benziyo
Bttll Happy_ 28 haftalık benımde iki gundur cok kotu mide bulantısı var ilk 3 ay da olmustu ama bu sfer ki cok kotu