Cicek_44 Merhaba kızlar ikiz gebeliği olanlar bulantı kusması ne zaman geçti acaba 🤔 benim 11 hafta oldu hala ilk gün gibiyim azalmadı hiç
Zumranilda Cicek_44 tam 5 ay sürdü o korkunç bulantılar sadece bulantı olsa iyi bide ağzımda bozuk para tutuyormuşum gibi tuhaf bi metal tadı.tek yumurta ikizi benim
Melike_sare57 İkiz hamile değilim ama bende 11 haftalık oldum bulantılar aynı hiç değişme yok birde ağızda acı tat var hiç gitmiyor umarım yakın zamanda geçer.
Fuliaa90 Ikiz gebelik aileden mi geliyor ? Bizde de var da . Henuz ikiz mi degil mi belli olmadigi icin sormak istedim😊
Cicek_44 Fuliaa90 bnde önce tek kese görünmüştü sonradan kalp seslerini dinlemeye gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim 😊
Fuliaa90 Benim anneannemde vardi . Iki kuzenimin eslerinde de ikiz oldugu icin ikiz kacinilmaz oldu 😊 bende de henuz gozukmedi meraktayim
Fuliaa90 Cicek_44 bende suan 7 haftalıgım gecen hafta derındende olsa kalp atısını duyduk ama tek kese ve tek bebek bakalım cumartesi sürpriz olcak mı😊 çünkü kuzenımın birinde oda ilk gitti tekti sonra 2 yi görmüşlerdi.
Tgb2310 Hiç bulanmadm cnm hiç bişeyden tiksinmedim bile çok şükür. İkiz gebelikte biraz daha fazla olabilir yazıyor ama her yerde🤷