Ktprk Beybitooo bende aynı durumdayım canım karnım 26 27 haftalikken sabahları yumusacik olurdu hamile degilim gibi hissederdim ama 28 haftada sürekli gergin sert anlayamadım nedendir 🤔
Cereninbebisi Beybitooo benımde ayaga kalkınca karnım assagı kayıyo gıbı hıssedıyom bıde bu ara sık sık belıme agrı gırıyo kasıgın bacagım derken agrıdan aglıyom
Sueda29 Beybitooo bu sertleşme nasıl oluyo bi türlü çözemedm..bende 28 haftalğm bebeğimn kafası diye düşünüorm biyer şiş gbi oluyor mesela
Beybitooo Ktprk aynen benimde oyle bu hafta oldu sürekli degil ama genel olarak sert anlam veremedim 🤷🏻♀️
Beybitooo Cereninbebisi galiba bebek ağırlaştığı icin çünkü benimde belime bıçak saplanıyor sanki ara sıra
Madlen Merhabalar, postunuzu görünce yazmak istedim.26. Haftadaym aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli sertleşme ve rahime baskı hissi mevcut.Kasılmalar düzensiz olsa da çekiniyorum, doktorum beklememiz gerektiğini söylüyor.Sizler danıştınız mı ?
Beybitooo Madlen ayni şekilde özellikle geceleri iyice asagi iniyor çıkacak saniyorum sertleşme ara ara oluyor sanki biraz erken basladi gibi