Zemree28 İlkinde yaptım dikişsiz bir doğum değildi ama dikisim ve yırtılmam azdı bebeğim de iriydi şuan 3 dikisim vardi 2.ye hamileyim ebemde tekrar perine mesajı önerdi hafta 2 veya 3 kez yapıyorum
Buseeeeee Ben canim benim doktorum cok yaptı ama masaj değil açılma önemli birde son ay birliktelik cok faydası oluyor ama kesilmek daha iyi benim hep yırtıldı bi cok yerim kesildimi bir yer yirtiliyo enazindan doğum yapan biri olaraktan soyleyim normal oldu Evet acılı ama bebek doğana kadar emin ol sonrası cok güzel oluyor 1 hafta bile sürmüyor toplaması.
Missipi rabnaz6822 Benim doktorum 36 dan önce yapma doğumu tetikleyebilir dedi. 36 dan sonra başlamanızı tavsiye ederim
Zemree28 Kader_70 ilk etapta biraz acıdı ama nette bu acı bebeğin başının yaptığı baskı gibi bisey falan yazıyordu acisada devam ettim suan acımıyor
Missipi Kader_70 Vazelin,hindistancevizi yağı,zeytinyağı,bebeyağı gibi doğal yağlar ile yapabilirsiniz. Yağlar yumuşatacaktır. Çok zorlamayın zaten acımıyor, haftada 3 gün falan yapınca alışıp korkularınızda geçiyor
gozde91 Bende denedim ama canım çok acıdı. Birde iki başparmak ile yapın diyorlar tek parmak ile de faydası olur mu acaba
Missipi gozde91 🙄nası yetişicez ki iki bas parmakla. Koca göbekle ne bişey görüyoruz ne uzun süre ayakta durabiliyoruz. Yatarak yapsak zaten iyice zor Yetişmek iki bas prmak nası olur bilemedim🤭kafamda deli sorular🤯
Kader_70 Missipi hemşire abla iki parmakla yapabilirsin demişti işaret parmak ve orta parmakla birlikte
Missipi gozde91 Valla bende öyle yetişebileceğimi pek sanmıyorum. Doktorum ben doğumda yapıyorum zaten dert etme yine de çok istersen yapbilirsin demişti. Ona güvenerek yine ben tek elle devam :)