ilaydanurhavvat Nurtac slm canım bn boyunu tam olarak bilmiyorum ama 240 gram bebişim şimdi 20 +1 olduk
-gyns- Valeriamom Yazmamışım bizimkiside 19+3 teydi.. RABBİM kuzucuklarımızı sağlıkla kucaklarımaza almayı nasip etsin inş🤗..
Minikmucizem1 Nurrrr şimdi bnm 21 haftalık 350 gram bi arkadaşm daha 19 haftalık 450 diyo biraz yalan atmayı da sever o bende merak ettim benim ki 21 neden kilosu bukadar diyorum onun ki çok diyorum
-gyns- Minikmucizem1 Oladabilir.. Bazı bebeklern gelişimleri önde gidebiliyor.. Ama kimseye bakıp yorumlamayın... Her bebeğin gelişimi başka🤗..
Nurrrr Minikmucizem1 cnm benim senin 21 haftaya göre az ama onunda 19 a göre çok yani doktorun direk şekerine bakması lazımdı arkadasın birde diyet verirdi şimdiden öyleyse 6 kiloya yakın dgm yapar o zmn
Demir Tam 19 haftalığım bugün ve doktor kontrolümüze daha 3 hafta var🤦🏻♀️Ama kullandığım tüm gebelik programlarında bu haftada bebeğin kilosunu 250 gr olarak söylüyor.
Babies16 Benimki 13. Haftada.dr 42 gr olmasi gerekir ama 72 gr. Iri bi bebek dedi.19 a gelsem 500 fln olcak heralde 😊