Betl35 evet ben 5. Ayimdan sonra gitmeye başladım arzu hanıma ve gittiğim her ay idrar ve kan tahlili yaptı istediğin herseyi sorabilirsin bıkmadan usanmadan cevaplıyor ama sana bisey sormaya fırsat vermiyor zaten herseyiii anlatıyor icin rahat şekilde odadan çıkıyorsun. Her ay kontrole çağırıyor. Odasında iki monitör var birinden kendisi bakıyor ve tam senin uzandığın yerin karşısında da büyük bir ekran var Ordan da sen bebeğini rahatlıkla görüyorsun ve 4 boyutlu açıyor yüzünü göstermeye çalışıyor sana her defasında ultrason cihazı da çok güzel. Kendisini işine adamış resmen çok içten samimi bir doktor icin rahat git derim yani😇 doğumum olucak 2 hafta sonra sana o anı da anlatırım Allah nasip ederse nasıl oluyor ilgileri nasıl o ortam nasıl neler diyorlar hepsini söylerim 😊 gerçi ameliyathaneye arzu hanımla birlikte girdim acil dikiş atılacağı icin o zaman da gelip elimi falan tutup bana güven dedi ben yanındayım dedi rahatlatmıştı ama doğum da nasıl oluyor bilmiyorum yaşayıp gorcez 😌