Hulya1234 Selamlar acil sorum var 20+1 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kaşıkla oturur kalkarken batma sızlama var aynı şekilde 20 sn de bir giren rahim baskısı var canımı yakmıyor ama rahatsız ediyor nedir sizce bu lütfen Cevap
Haticeakks Hulya1234 canım genelde rahim büyüyor ondan olur diyorlar ama emin ol ben buna inanmıyorum eğer içine bir şüphe dustuyse mutlaka ters giden biseyler oluyor benimde batma ve sızlama vardı gittim baskı hissediyordim rahim ağzım kısalmıştı erken doğum riski dediler 27 haftaliktim o zaman
Hulya1234 Haticeakks bende doktorumu arayıp soracağım sonrasında ilaç mı kullandınız durum nasıl ilerleDi benim sadece otururken oluyor ayaktayken olmuyor ve bebek hareket halindeyken oluyor diyebilirim
Haticeakks Hulya1234 evet ilaç kullandım iğne ilaç ve istirahat ettim bir haftada tekrar düzeldi ama tekrar kısalır diye yinede tedbirli oldum bu arada bebeğin şuan hareketleri o kadar kuvvetliyse bu daha tuhaf benimki 32 haftalık şimdi şimdi idrar torbama baskı yapıyor heralde çok sık idrara cikiyorum doktoruna bir görün en azından için rahatlar inşallah hiçbir sıkıntı yoktur kuzum
Hulya1234 Çok teşekkür ederim bebeğin hareketleri yukarıda ama baskı aşağıda bende anlam veremiyorum idrar enfeksiyon için antibiyotik kullaniyorm enfeksiyonla alakalı bişey olabilirmi acaba diye dusunmuyo degilim