Asrinbaby Kızlar dün akşamdan beri afedersiniz ishalim ve doktora gitmeme gerek var mı başına gelen var mi? Çok halsizlestim 22 haftaligim 😣 doktorumu bunun için aramak istemedim önemsizdir diye ama gecmiyo
Kibarbaby Asrinbaby ayy Allahım bugünki benn 🤦🏼♀️ Balık yağı yapıyo diye düşünüyorum üçte randevum var nasıl gidicem diye düşünüyorum
Kbrbrfn Asrinbaby diare(ishal)hamilelikte önemli bir rahatsızlıktır. Aşırı olunca bebeğin sıvısında azalma oluyor. Hemen doktora gitmelisin geçmiş olsun 🤗
Yusufaras Asrinbaby bence muakkak aramalisin ishal diyip geçme bazı ishal belirtileri erken doguma sebeb verebiliyor tabikide sıvı kaybın oluyor en iyi doktorun yönlendirir ihmal etme burdan ne dense bos kişi bünyesi aynı değildir cunku
Asrinbaby Kibarbaby canim vücutta sıvı kaybı yapar mi diye korkuyorum. Normalde bile ishal ve kusma da serum veriyolar napsam bilemedim yaa
Hanifevcl Hamilelikte dikkate alınması gereken bi durum bence doktoruna görünmelisin. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşırsun geçmiş olsun 😇
Melekzehrakk Bende 32 haftalık hamileyim dunden beri bende ishalım acaba bı sorun mu var kı balık yagı vs de kullanmıyorum tedirgin oldum bende
Asrinbaby Doktora gittim serum taktı 1 saat o sürdü bana 3 lt su iç dedi bir de ishal kasılma yapıyormuş sıvı kaybı oluyo ya. Ihmal etmeyin arkadaşlar böyle durumlarda.