Merhaba kızlar sizi hem uyarmak hem aynı şeyleri yaşayan varsa rahatlatmak için yazmak istedimm.. ilk hamileliğim 8 hastalıkken karnım da ölmüştü ve kürtaj oldum ikinci hamileliğim çok zorlu geçti bulantılar kusmalar ilaçlar Protestan oksapar baya zorlandım çalışıyordum doktor kanaman olmadıkça rapor veremem dedi bu yüzden o şekilde işe gitmek zorunda kaldım 20. Haftamda geçti bulantılarım şükürler olsun vs.. ikili üçlü test yaptırmadım ama pişman oldummm ikili test yaptırın kesinlikle tavsiyemdir..bu ara da kan tahlillerinde PLT (trombosit) değerlerim 80 civarı çıkıyordu sen fakülte hastanesinde doğum yapabilirsin sadece dedi doktor .. detaylı ultrasonda bana kalbi delik ve koroid pleksus kisti var iki taraflı down olabilir kesinlikle ammiyon sıvısı aldır dedi yaptırmadım engelli olsa da benim çocuğum diye düşündüm zorlu günler devam etti ağlamalar sızlamalar tabi sürekli gerçekten engelli mi diye daha sonra doktorumu değiştirdim korkulacak birşey yok zaten erkek bebeklerinde koroid bleksus kisti olur dedi sanırım 25 haftalardı kontrolde kistler kayboldu şükürler olsun kalbindeki delik 32. Hafta da en son gittiğimde duruyor demişti doktorum hemen doğar doğmaz kontrol ettirelim demişti .. 32 hafta da oturarak çalıştığım için çalışabilir raporu aldım erken doğum riskim de yoktu .. 34+3 gece sabaha kadar uyuyamadım hem bebeğim çok hareketliydi kasılmalarım vardı çok fazla sabah kalktım işe gittim kasılmalar ve bebeğimin hareketleri yine çok fazlaydı eşim iş çıkışı hastaneye gidelim diye tutturdu ben normaldir eve gidip dinleneyim geçer diye tutturdum eşimin israrıyla hastaneye gittik nst bağlandı bi anda hemşireler telaşlandı burnumda oksijen bağladılar ne olduğunu anlamadım hemşireler geldi bebeğinin kalp atışları çok düşük seni acil sezaryene alıyoruz dediler hayatımın en zor günüydü doktorum hastaneye 4 dk da yetişmiş öyle kötüymüş bebeğimin durumu niye bu kadar geciktiğin diye çok kızdı.. genel anestezi sezeryanla bebeğim şükürler olsun 2700 gr doğdu maşallah 🧿🧿🧿🧿 şuan küvezde solunum sıkıntısı olduğu için süt sağıyorum götürüyorum dün şükürler olsun emzirmeye başladım inşallah dua edin bi an önce çıksın kuzum küvezdenn 🙏🏻 Herkese istediği gibi hayal ettiği gibi sağlıklı sihhatli bi doğum diliyorum..