adaveannesi_ Arkadaşım sakın ama sakın boş kese denilene inanma. Benim de altıncı haftamda aynı senin gibi kesemi ve yolk kesemi gördü devlet hastanesinde doktor ve kürtaj dedi. Birkaç gün sonra özele gittim düşükse zehirlenmemek için. Doktor transvajinal yani alttan baktı ve bebeğimin kalbi atıyordu. O kadar küçük ki 6. Haftada bebek. Ters duruyorsa görmesi de çok zor 13. Haftamdayım hala sırtı ters bebeğimin. Yani yüzü içe dönük. Sana tavsiyem bekle. Sabret bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun. Allah yardım etsin sana. Dualarım seninle.
Kbraelif_15 adaveannesi_ UraSsmom İnşallah canlar çok sağolun biraz içimi rahatlattınız Allah razı olsun 🤲
oztasst1 Kbraelif_15 moralini bozma inşallah tez zamanda duyarsın kalp atışlarını 10. Haftaya kadar bekle
Semraaaaa Kbraelif_15 cnm bende 5+2 de kese göründü 8 haftada çağırmıştı tekrar o zaman bebek göründü hakkında hayırlısı olsun inş stres yapma .
Bebitom-1 Benimde 6+6 da kesen düzgün dedi ama bebeği de göremedi kalp atışınıda dinletemedi, 1hafta 10güne tekrar gel bakalım dedi.Bende boş gebelik ihtimalinden dolayı üzüldüm inşallah öyle bişey değildir hepimizin kucağını doldursun Rabbim
Kbraelif_15 Bebitom-1 Amin kuzum Aminn hayırlısıyla bizede o mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah rabbim 🤲🤲
Saadett03 Kbraelif_15 altıncı haftamda benimde kese vardı bebek yoktu yedinci haftada gttik yine aynı kürtaj oldum inşallah sen görürsun kuzum 🤲eskiden böyle birşeymi vardı ya smdi yedigimiz herşey sağlıksız ondan oluyo sanırım ☹️
Kbraelif_15 Saadett03 Aynen canım eskilerden hiç böyle bişey duymadım ama günümüzde o kadar fazla ki rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🤲
Bebitom-1 Kbraelif_15 amin inşallah canım sağlıklıca hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Asl_93 Kbraelif_15 ben 7. Haftamda gördüm canım gönlünü ferah tut Allah’ın izni ile inşallah bi sıkıntı olmaz 🙏🏼
Kbraelif_15 İnşallah canlar araştırıp burdan falanda okuyorum sağlıksız gebelik lerde yada boş gebeliklerde kanama oluyormuş kendiliğinden doğru mu peki 🙈