Lalehnm Adetime 5 gün kala beta hcg yaptırdım 11.7 cıkmıstı 4 gün sonra tekrar yaptırdım. 273.51 cıktı. İki gün sonra yani bugun tekrar yaptırdım henüz bir gün gecikti Adetim. 517.6 bu iyi bişeymi tahlıli yaptırdıgım yer kafamı karıstırdı. Sizinkiler nasıldı bi akıl verebilirmisiniz. Morelim cok bozuk.
sinemoguz Lalehnm gayet normal değerlerin . Ben adetten bir gün önce öğrendiğimde 484 idi, iki gün sonra yaptırdım 957 çıkmıştı, iki günde bir iki kat artıyorsa sıkıntı yok. Beş binlerde gittiğimde keseyi görmüştüm. 5+2 ye denk gelmişti yani
Elfcelik Lalehnm değerler gayet iyi canımcım. Hayırlı olsun ALlah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin
Lalehnm Merveyenianne sinemoguz ya yüreğime su serptiniz gercekten bak canımı sıktı polikilinikteki doktor. Bu hafta doktor kontorlüm var hayırlısını dılıyorum inşAllah
Yenianne_ gayet iyi canim ben ilk gebeligimi ogrendigimde ilk beta hcgm 4350 cikti bidahakini 4 gün sonra verebilmistim 10.000 üstü çıktı ailr hekimindrki ebe gayet iyi dedi 5 haftalik hamileymisim seninkide gayet iyi
sinemoguz Lalehnm sıkıntı yok. Doktorlar kese ve bebeği bir de kalp atışını görmeden hep kötü konuşuyorlar zaten
GulinMert Lalehnm kadın doğuma gittiğin zaman yine kan testi isteyecekler kese hemen görünmeyebilir bu hafta gidersen bilgin olsun yine moralin bozulmasın. Kan değerin günde 2 katına çıkıyorsa gebelik var demektir. Bu sefer de keseyi girmeyince yorum yapıp moralini bozabilirler. Adet tarihinden sonra 7. Hafta olunca git bence kese de görünür için rahat olur