Arkadaşlar kendim yaşamasam inanmazdım ama gerçekten dogru teknikle ve dogum öncesi yürüyüşle normal dogum yapmak okadar kolaymış ki..hemen anlatıyorum 38+3 teym sabah uyandım wcye gittigimde bi baktım pembe bişii ben şok bu nişan dedikleriydi. Soraa sular seller akmaya başladı hiç paniklemedim hemen duşa girdim ve hani şu lohusa kilotları warya hemen onlardan giydim dooru hastaneye,sancım warmı hani regl sancısı olur ya onun bi tık üstttü ama öle dayanılmaz acılar sancılar diil hastaneye gittigimizde hemen ameliyat kıfayetleri i giydirdirler ve kontrol ettiler açılma warmı die 4cm açılma olmuş nstye bagladılar sancım war ama öle aşırı diil epidural yaptılar ondan korkmayın dünyanın en konforlu şeyi diyebilirim sırtınızın hemen aşagısından hani kediler esnerke. kemiklerini çıkarır ya omurgalarını aynı onu istio dr egilin ve omurgalarınızı kediler gibi çıkarın dio pıtt bi igne ama acıtmıo😇 sorasııı pamuk.. belden aşagısı istersee acılar içinde olsun sancılar 150 200 olsun hissetmiyosunuz nese sora tekrar kontrol ettiler 8cm olmuş açılma 10cmde alıcaz dediler dogumhaneye ve nihayetinde 40dk sora 10cm oldu ve girdim. Dr karnınıza baskı yaparak diil poponuza dogru ıkının dedi aşagı doru yani.. ve ilk ıkınmada saçları göründü yani kafası. İkinci ıkınmada gövdesi ve sorası zaten cuppp çıkıverioo🤩 bence bu kadar kolay dogurmamın sebebi bol yürüyüş ve dogru ıkınma👊🏻 Eğer sorunuz olursa seve seve yanıtlarım buarada 2. Bebege hamileyim😇 insta adresim efendygirl bişi olursa merak ettiginiz seslenin lütfen💋🧚🏻♀️ Hepimize güzel dogumlar inş🙏🏻🙏🏻