aytii Mirage91 Evet öyle eşim tarafı zaten çok iri ben de iri kategorisine girebilirim bebeğim de şimdi iri gidiyor şeker de cıktı doktor diyetle bebeği de normale dondurmemiz lazım dedi umarım normale döndürürüz çok da iri olmaz
Aslannn Bende bunu çok merak ediyorum valla..bende bezi 2-5kg aldim bezler elimde kalır diye tereddüt adiyorum..kıyafet olarak da iki üç parça yeni doğan.aldim gerisi 3aylik aldim
Dibeee Mirage91 yeni dogan olur canım 3 paket bezde kullanılır merak etme cocukların altı cok sıkalınıyor biter yani bez atıyorum 3 bucuk dogan 2 ay kullanıyorsan sen 1 ay kullanırsın kıyafeti ama kullanılır yani zaten 1 yasa kadar hepsi az az kullanılıyor
Tucem Kıyafetler muhakkak olur birde şöyle birsey var bebekler doğduklarında ödem atıyorlar yani ilk günlerde biraz zayifliyolar😊
Durkayaelmas Mirage91 benim oglumda 4 kg dogmustu direk 2den baslamistim ama 1 numara bezde olur 0-3 ay kiyafetide 2 ay giydirirsiniz belki benimki cok hizli kilo almaya devam etmisti dogmdan sonra bide cok giydirememistim