maybeone_34 Kızlar biz 37+6 olduk sizde durumlar nedir? Aşırı heyecan ve korku dolu geçiyor. Bazen bikini bölgesi ve aşağısı baskılı olarak ağrıyor sonra geçiyor sizde durumlar nedir ?
Hayat maybeone_34 son 34 gün.Ama çabuk gelecek sanırım.Bugün doktor kontrolum var.Bakalım ne diyecek.
Bernaszn maybeone_34 bizimde 23 günümüz kaldı heyecan korku merak tüm duygular birbirine girdi hamileliğe doyamadım hem bitsin istemiyorum hemde bir an önce doğsun istiyorum 🙄🙈 rabbim sağlıkla almayı Nasil etsin kucağımıza
1004nese maybeone_34 son 23 Akşamları sancım oluyor yemekten sonra onun dışında çok şükür 💝 bekleme ye sabır etmeye devam
Ayse_ONAL68 Kuzum benim de 38+0 🙈 dün doktora gittik doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda. Her an doğabilir sancim çıkmadı ama 🤰🏻🌸👼🏻 birde malesef sanırım aşağıya baskı yaptı hemoroid sıkıntısı yaşamaya başladım dünden beri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ftszgn Som 12 gun 😍 17 haftamda rahim agzina dikis atildi düşük olmasin diye simdi de gelmiyor kızım 😂 38+1 sanci da yok 1 haftadir 1 cm aciklik var
maybeone_34 Bernaszn ben bitsin diye dua ediyorum çünkü çok çekiyprum başından beri bulantı ağrılar eksik olmadı 😞