Oncelikle bende uzunnnca bi yaziya başlıcam okurken gozlerim dolu dolu okudum bundann 11 ay once benimde kizimda kanamam başladı 13 haftalikken toxoplasma dediler kanama yapar vs su alıp bakıcaz bebege geçtimi dye dediler ben istemedim gecsede aldırmayacaktım nasılsa neyse kanamam oldukca hastanede yattim 2 gün boyunca nerdeyse 2 haftada hastaneye yatiodum sonra ayrıntılı ultrasona kadar ite ite geldim birde baktık keseyle anne arasina pıhtı kalmış 11 cmlik heran bisiler olabilir dedi doktor 23. Haftamda 1 hafta somra yine kanamam oldu ve karnim oyle agriyordu ki 2 buklumdum resmen tekrar doktora gtmemde kanamayla birlikte suyumunda gelmiş olmasi ve senin gibi bende bilmiodum su geldimi vs dye bebegimin suyu bitmiş kalp bi yavas atıp bi hizlanio yapacak bisi kalmadı dedi yatış yapiosun sancinin gelmesini bekliyorz 1 gun sonra kizom doğdu 4 saatlik sancidan sonra 10 sn görebildim sadece kizimi göstermediler ve hastaneden oylece bos çıkmak oyle zor oldu ki bana seni çok iyi anlayabiliyorum rabbime dua et bizim imtihanimizda bu rabbim yardimiz olsun