Elifmstf ah kuzum şefaatçimiz onlar bizim. benımde 2 evladım toprakta.. ne dıyelım ısyan etmeden savaşıyoruz bu yolda. zor elde edılen gebelıkler yaladım bende. çok bekledim çok umut ettım yıllarca tedavı gördüm. hormonlar ılaclar 35 kılo aldım yuzumde vucudumda yaralar çıktı. nelerden vazgecmedım. ama ikisini de kucağıma alamadım. en dibe vurduğum zaman son 2 aydır. eşimle boşanma aşamasına geldık. Artık bana ağza gelinmeyecek laflar kullandı. hıc böyle bırı değilken canına tak ettı onunda yıllar. 5 vakıt namazımda dua edıp Allahım nı yol göster dedım. hiç bana evlat ver dıye yalvarmadım. hep hayırlı ise ver nasıp et rabbım dedım. senden geldık sana döneceğiz.. eşimi ikna edip son kez tüp bebek denemek için aşlemın yanına istanbula gitmek için eşyalarımı topladım evraklarımı hazırladım. gitmeme 2 gun kala hamile olduğumu öğrendım.. herşey bızım için hepımız sınavdayız. isyan etmeden yolumuza devam etmemız gerekıyor. Allah verıyor Allah alıyor. sevindim mı tabıki. Ama asla hayal kuramıyorum, önumu yarınımı göremıyorum. hep korkularla yaşamak zorundayım. Rabbım verdıyse var bı sebebı dıyıp dua edıyorum sadece.. Sende dua et sabır sukunet bızım ılacımız. mekanları cennet olsun peygamber efendımize komşu olsun yavrularımız