Bunları buraya yazmak hiç istemezdim güzel doğum hikayeleri paylaşanlar dan olmak isterdim ama bizim hikayemiz malesef çok aci bitti minik yavrularimla.. daha önce de kanamalarla ilgili postlar yazmıştım sizlerden fikir almaya. Uzun süredir hastanede yatıyordum sürekli kontrol ve tedavi almaya basladim ama 1aydir devam eden kanama sonucu Bebeklerimin de sularının geldiğini öğrendim. Sularında azalma oldugu dediler. Muhtemelen artık kan ile beraber geldiğini düşünüyorduk çünkü yoğunluktan anlayamiyodum. Sürekli bı ilaç serum iğne durdurulmaya da çalışsa fayda etmiyodu o yüzden artik kasilmalarim basladi. Diyodum hergun kalp atışına bakıldığında bugünde benimle miniklerim şükür savasicaz diyodum. Bı yandan evden su artırmaya ne duydusam getirmeye basladim. Giden benden gitsin kan fln umrumda değildi artık yeterki onlar iyi olsun diyodum. Son gelen tarama test sonucunu haber verdi ozeldeki drum. Bebeklerin omurgası yüksek risk çıkmış diye bende kendi durumumu dedim suları azalmış dediler belki ondandır dedim. Sonucu göster detaylida bakılsın ddi. Direk detaylı ultrasona alındım ve artık Bebeklerimin birinin suyunun tamamen bittiğini digerinin de olculme bile yapılmayacağını o yüzden bebeklerle ilgili ölçüm dahi çoğu yerini yapamadılar. Hatta bana gosterdi susuzluktan kafası ezilmiş yavrumun birinin 😢 kalp atışı var ama yaşamaz dedi. En azından birini kurtarabilirmiyiz dedim. Onun da suyu yok bu giderken diğerini de kaybederiz enfeksiyon bırakır seni de kaybederiz dediler. Beklesek düzelmez mi dedim imkansız olur düzelmesi mucize dediler. Çıkınca eşime sadece bebeklerimizi kaybediyoruz diyebilirim. Kalanı Dr açıkladı elimizden gelen her tedavi uygulandı haftası küçük zamanda kanama başladığı için şu aşamada suları da kalmadı yapılacak bişey yok dedi. Verilen ilaçlarım kesildi. Sadece 2 ilaç saatinde verilmedi kesildi diye sancılarım çıkmaya bel ağrısı hissetmeye başladım. Muayene ettiler 1cm açıklık başlamış bile. Odada kıvranarak doğum sancılarını çekmeye başladım. İlk bebeğim yatakta ağrıyla geldi ne yazikki hissettim ama baktirmadilar bile yavrumu hemen kaldırdılar.. beni de ikinci bebeğim gelirse diye doğum sandalyesine aldılar ama gelmiyordu sancım kalmadı o kalsın dedim. Eşime demişler ben ordan çıkartılırken kalp atışı diğerinin de. Kalmadı diye. 2 saat kadar daha sancı çektim yine doğum sancısı başladı. Ayağa kalsın yürüsün az dediler bel ağrısı baş dönmesi kalkamadım bile oturduğum yerde geldi diğer yavrum camasirima yari gördüm kanlar içinde tam bakamadım bile aldılar hemen onu da beni tekrar aldılar çatala içimi temizlemeye.. kendime gelemedim bı süre. O kadar sancilar çekip boş karnım kaldı sadece bende geriye. Çok acı kaybettim iki yavrumu da.. kalp atışları devam etsede su bittiğine organ gelişimi tamamlanmazmis yine yaşamaz seni zehirlerdi dediler. Acı acı doğumu tattım iki yavrumu melek ederek. Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Benim kucagimda karnımda boş şimdi😢 uzun oldu hakkınızı helal edin sadece acimi paylaşmak istedim.