Beyza78 Benim göğüs uçlarım hiç yoktu hamile kaldıktan sonra baya çıktı ama normala göre yine küçük endişeliyim çocuğum emmez diye mamaya karşı değilim yalnız bu hissi yaşamak çok isterim 😞
Pembepanterr Beyza78 benimde cok yok ucu alamazsa sağıp veririz kuzum yeterki sütümüz olsunda içsin 🙏🏻
Civcivim_34 Beyza78 gebe okulunda denilen ucu önemli değil zaten o kahverengi kısmı komple bebeğin ağzına alması oralardan süt alıyormuş direk ucu olsa hep yara olur diyo
1dem Beyza78 benimkinin biri büyük biri küçük. Küçük olan için silikon uç almıştım öyle tutuyordu ama zamanla alıştı tabi. Ve emdi sizinki de emer merak etmeyin 🙆
Meryemoz Beyza78 gogus ucundan vermiyoruz zaten o kahverengi alani agzina sokuyoruz benm hic ucum yok kizimi 25 ay oglumu 20 ay emzirdim hala ucu cikmadi goguslerimde cok kucuktur bunlarin bi onemi yok takilmayin kizlar 🌸
burcu0818 Benim hamile kalmadan öncede göğsüm küçüktü şimdi 18 haftalık hamileyim yine küçük sanki büyümüycek gibi yoksa erken mi daha büyür mü 😅
Beyza78 Serenty 32 haftalığım ilk hamile kaldığım zamana göre çıktı baya benimde yinede normale göre küçük
Mrvfndk Benmde uçları küçük. Hele biri daha kucukmus yeni farkedym yaa.ruyama bile girdi ucu hic yoktu kesik gibiydi nasil emzirecem diyodum. Insllah sorun olmaz .🤲🤲🤲🤲
AyaYlmazYldrm Beyza78 bnimde yok ama bebek bir sekilde aliyor yeterki sutun olsun ve bebek emmek istesin onh kafana takma ucu cikiyor
Beyza78 AyaYlmazYldrm inşallah hanımlar Rabbim hepimize bu güzel bağı kurabilmeyi nasip etsin olmuyorsada ölüm yok nasip ama sanırım her anne bunu yaşamak ister ☺️💕