Cerenece merhaba .spinalde vurulan iğne gerçekten can acıtmıyor.sadece elektrik çarpma hissi oluyor zaten 5 sn geçmeden uyuşmaya başlıyorsunuz. O his zaten iğnenin doğru yere vuruldugunun kanıtı imiş.benimkini 3.defa da buldu.ilk vurduğu 2 iğnede hiç yakmadı canımı bu arada.sadece 3.kez vurduğunda elektrik çarptı (anlık bi his uzun sürmüyor)zaten hemen uyuştum
Önce sıcaklık hissettim.(ayak parmaklarımdan )sonra yavaş yavaş göbek deliğinin üstüne kadar uyuştum.evet sarsılma ve ellerinin sizin üzerinde gidip geldiğini hissediyirsunuz ama gram acı ,sızı yok.bebek çıkacagi esnada mide bulantısı oluyor baskı uyguluyorlar çikartmak için.ama yine acı yok.fakat ne yaptiklarını kestirebiliyorsunuz.Baş ağrısına gelince ben hiç çekmedim ne baş,ne bel ağrısı.Tavsiye verecek olursam hastane çantanızda depent ve kayısı hoşafı bulundurun.kayısı hoşafı yoksa gün kurusu kayısı ve kuru dut mutlaka olsun.gaz çıkartmaya çok iyi geliyor.zira ben ayağa kalkıp sıvı beslenmek serbest dedikten sonra abandım hoşafa,gün kurusuna. 2 saat sürmedi gaz çıkarmam.ertesi sabahta tuvalete çıktım.