sonsuzadek 32 haftalık hamileyim, ayıptır söylemesi önümü göremiyorum göbüşümden. öyle oluncada altımın temizliğinde yaparken zorlanıyorum. kesmekten korkuyorum,permatikle aldığım için. sizde durumlar ney? nasıl yapıyosunuz? ne öneririsiniz
Deletedmom138 sonsuzadek ben daha 17ye yeni girdim ama bende aynısıyım. göbeğim kocaman oldu anlamadım 🤦🏻♀️ eşim alıyor şu gillette venusun jel olan bıçaklarıyla. ağda yaptırmam çok acıyo😭😭
RumeysaE93 Makineyle kısaltmak bence en güvenli yol. Öyle yapıyorum. çok kolay çıkıyor jilet gibi ama en azından epey iş görüyo 👍🏻Epilasyon aletinin kısaltma aparatı var kısaltma derken epey alıyor tüyleri jilet gibi. Onunla idare ediyoruz. İmkan olsa ağda yapsam keşke doğuma kadar idare eder mis gibi 😁
nyeyn123 Eşime aldırıyorum yada kızım aliyor 🤦♀️🤷♀️hic göremiyorum alt kısımlara ulaşmıyorum ayna kullansam biyere kadar yetiştisiyorum
Arasbaran sonsuzadek düzenli olarak agda yaptırıyorum hamılelıkte genıtal bolgedekı kıllar arttı zaten bırde jılet yaparsam başa cıkamam
aysenur4 sonsuzadek söylenenleri dinleme dusta alıyorum köpüklüyorum önce sonrada el yordamıyla hissede hissede yawas yawas alıyorum ki benim popomun içindede cıkıyo orayı nası götmeden alabiliyosam burayıda görmeden alırım dedim kendi kendime ve alıyorum komple işimbitince durulanıp dustan vıkınca bide boy aynasında iyice bakıyorum kontrol ediyorum tertemizde almısım oh becermişim walla diyorum her seferinde 36 haftalıgım şimdiye kadar kocam dahil muhtac olmadıgım içinde şükrediyorum
Sedatrk sonsuzadek Venüs jel barlı jiletler var canım ben onlarda kullanmaya başladım acayip rahat kendiliğinden kopuruyor o jeller tahriş yada kesik olmuyor biraz pahalı ama değer bence ağda yaptiramadigim için sende bı dene istersen 😊
Edaliiii Hiç öyle zahmetlere giremem valla ağdaya gidiyorum hamileliğin etkisi ile baya götürüyor beni . Çok acıyor diyenler var 10 dakikada bitiyor zaten biraz dişinizi sıkın çok rahat oluyor tertemiz ölü deri de ağda ile gidiyor ne karartı ne başka birşey tekrar dusu n canım sen