DilekAkkayaYksel Kızlar gogusr ucunuzda sizinde killar var mi cok rahatsiz edici bir goruntu acaba cimbizla cekeek bi sakincasi olur mu?
Esrelf DilekAkkayaYksel evet vardı ben kopardım tekrar çıkmadı. Gebe degilken çıkıyor ama. Çokta acımıyor yani.
Kezu17 DilekAkkayaYksel bende de var, hamilelik öncesinde de vardı ağdayla aldırıyordum. Ama şimdi ağda olunca göğüs ucu hassas olduğu için enfeksiyon falan olursa diye korkuyorum bende. Makasla kesmeyi düşünüyorum şimdi.
deletedmom24 Bebisaskina göğüs derisi ince olduğu için ağda tahriş ediyor. Gebelikte daha hassastır şimdi cımbızla cekin bence
DilekAkkayaYksel Bebisaskina Hamilelikten oncede vardi evet benm ama simdi korkuyorum almaya cogalir hani sutle ilgili sıkıntı yaratir ilerde falan die ama alicam artik dediginiz gbi dustan sonra cikmaz ins bidaha🙁
Osse DilekAkkayaYksel göğüs ucunda kıl nasıl oluyor ki benim göğsümde kahverengi çevrenin kenarlarında var cımbızla çekiyorum çoğalmıyorda
Rabia88 DilekAkkayaYksel cımbız ya da ağda değil makasla kısaltmayi öneriyorlar süt bezleri olduğu için diye biliyorum
Mybabyboy Bende de var maalesf polıkıstık hastalarının en büyük derdidir göğüs ucu kılları. Bebegımi emzirirken tiksinirse falan diye korkuyorum. Alıyorum cımbızla sürekli ama ay olmadan uzuyor
TugbaLafci DilekAkkayaYksel canım benimde vardı 27. Haftadayım göğüslerim biraz büyüdüğü için kıllar Yok artık kendisi kaybolmuş 🤗🤗
DilekAkkayaYksel TugbaLafci ins benmde gecer almaya korkuyorum cogalir die cunku hamile kalmadan once vardi yine bi iki tane aldim cimbizla artti bes alti tane oldu simdi 🙁
TugbaLafci DilekAkkayaYksel göğüs büyüdükçe şimdi hiç Yok kaplara oldu zaten koyu yerlerinde evrim geçirdiler resmen 🙄🤗🤗
deletedmom11 CımbızLa çekerseniz kopan kıLLar güçLenir kökden geLenLerde siyahLaşmaya başLar ✋🏻 İpLe aLmayı deneyin kökden aLdıkça inceLebiLir weya çıkmayabiLir bütün kıL kökLeri aynıdır 🤷🏻♀️ CımbızLa asLa kıL çekiLmez kaş dışında ✋🏻
deletedmom11 BaharYlmaz ablamda çenesinde çıkan bi kaç taneyi cımbızLa aLdı hiç yoktu iki üç dü uyardım yapma dedim çıkmıyo dedi meğerse gömüLmüş içeriye batmış we başka yerLerden patLamaya başLadı çenede doLdu yanağa çıktı ısrarLa ipLe aLaLm dedim yine cımbıza koştu ipLe aLa aLa hemen hemen hepsini kaLınLaşmış haLden kurtardım siz biLirsnz yinede herkesn kendi tercihi 13 seneLik bu işteyim kıL konusunda artık master yaptm 😂😂😂😂