Aayyssuu Arkadaşlar durumu olan var olmayan var o anda alabilecek olan var alamayan var bu kadar bencil olmayın lütfen biraz düşünüpte yazın bazı şeyleri 🙏
Minik-mucizem123 Aayyssuu vallaha deli oldum suan hiç aklımda bile yokken aklıma düştü aynı posttan bahsediyoeuz sanırım. Gece gece yapılacak iş mi ya gunahıma girdi durduk yere 🤦♀️😔
AATozarr Aayyssuu Az önce gördüğümüz post üzerine söylüyorum ki vebal almak böyle bişey işte dalga geçer gibi gülücüklerle başlık açıp insanların vebalini alıyor tek hamile kendileri ya 😡
Minik-mucizem123 Aayyssuu sinirlenmemek elde değil ki. Kaç defa da yiyecek içerir diye başlık atıldı hiç mi akıl etmedi yani valla çok kötü oldum. Hastaneye bile zor gidiyoruz doğunun en kötü ilçelerinden birinde görev yapıyoruz gelde bul şimdi burda
Serap0733 Tek aşerdiğim o olmuştu ınternetten getirttik dondurulmuş pek tatsızdı 😏 ama hoş değil tekrar hatrlatmak
AATozarr Aayyssuu İşte yiyecek içecek parayla ama ,düşüncesizlik ve patavatsızlık ,ne yazık ki bedava ! 😏
Serap0733 Aayyssuu 😏ya cidden parasından geçtim bu mevsımden nerden bulucaksın o zaman ben ölücektm nerdeyse onu aşerirken