Efesevim Gilette venüs kullanıyorum gilette oleyde güzel hem geç çıkartıyor hem jelleri sayesinde yumuşacık yapıyor normal traş bıçağı ama çıkan tüyler yumuşak çıkıyor kesmiyoda rahat güzel bi ürün tavsiye ederim
Hatice_ceylan Mrv1234 benımkı buyudude egılemıyorum ben ya egılınce cocugun sıkısıyomus gıbıme gelıyor
Mrv1234 Deletedmom337 sorun edicek bi adam hic bi zman olmadi tuyu canim esim yani oyle biri de ben rahat eden bi insan degilim tras bicagiyla devam artik
Zeynepsarem Mrv1234 esin agdaya mı izin vermedi nasıl yani epilasyon işini eşine mi danışıyorsun anlamadım
Mrv1234 Zeynepsarem agdaya evlendigimizden bu yana hep soguk bakan birisi canimin yandigini mi dusunuyo baska biseymi anliyamadim asla izin vermiyo agda konusuna bosuna canini yakiyosun ddeer mecbur ona soyleyerek gitmem gerwk cunki kizima o bakicagi icin
Yaman Ben agdaya gidiyordum en son gittigimde cok cnm acidi hormonlardan heralde gitmeye korkuyorum şimdi 😔
Hatice_ceylan Mrv1234 31 . Haftadayız ama ıste acayıp bebegım sıkısıyor gıbıme geldıgı ıcın fazla da egılmıyorum
Yaman Mrv1234 alıştım cnm ztn çok çıkmıyor hamile değilken daha sık çıkardı şimdi çıkmıyor cabuk 1 ayı geçiyor 1 ayda gidiyorum kızıyorlar çok çıkmamış kuaforum diyo boşuna para verme diyo🙂
Umutevi Ykrnrr hayal edemiyorum suan ama kucucuk karnimla bile eskisi gibi olmamaya basladi aynasiz imkansiz olur almak🤭😀
Yaman Mrv1234 evet cnm önceden evde alırdım bi şekilde şimdi ağdaya alıştım ama hamile kalınca bu son gittiğimde acıdı dayancam napalim 🙂 bnm eşim karışmaz oyle seylere allahtan 🙂
DlstM Mrv1234 en iyi çözm ağda jilet asla yapma bnce cnm temzlk ya ağda canın yanıyo ama 1 ay rahat ediyosn