ikizannesi2 Bir kız bir erkek olan çift yumurta ikizlerime spinal sezaryen ile doktorumun takibiyle planlı şekilde kavuştum. Allah herkese güzel doğumlar nasip etsin inşallah. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım 😊
Ozgdnc ikizannesi2 gözünüz aydin, tebrik ederim. Bende yarın 37+1 de genel anesteziyle ikiz doğum yapicam. Spinal istiyordum ancak trombosit değerim çok düşük olduğu için uygun görülmedi. Bebekleriniz kaç kilo dogdu, herşey yolunda mi 🤗
ikizannesi2 Sibelcik Dinlenmek günde en az 3 lt su içmek ve güzel beslenmek bunlara özellikle dikkat ettim
zhrszcylcn Ozgdnc hayırlısıyla sağlıklıca sizde kucağınıza alırsınız inşallah bende 32 haftalığım bekliyorum bakalım 😊
ikizannesi2 Ozgdnc herşey yolunda şükürler olsun spinalden çok memnun kaldım sadece birkaç gün sırt ve boyun ağrım oldu. Oğlum 3700 kilo kızım 2900 kilo doğdu. sağlıkla kavuşun inşallah
ikizannesi2 zhrszcylcn hamilelikten önce 55 kiloydum. hamilelikte 20 kilo aldım ama hepsi gitti. Şuan 59 kiloyum eski halime 4 kilom kaldı. Bebeklerim 27 günlük. Sanırım tüm kiloyu onlar almış 🤗
ikizannesi2 Sibelcik 20 kilo aldım ama şuan eski halimden 4 kilo fazlam var sadece. 55 kilo hamile kaldım şuan 59 kiloyum