Gozde_32 Kızlar iyi geceler acayip midem yanıyor ve bulanıyor ilk gebeliğim bebekte hareketli arada vajinal baskıda hissediyorum zor nefes aliyorum doğum belirtisi mi ? 😔🙏
Cerenaslan Gozde_32 Canım 37+4 bende 1 haftadır sancı bile oluyor ama hala bişey yok için rahat olsun benimde ilk gebeliğim nst 30-40 çıkıyor yarım cm açılmam vardı 37+1 de ama şimdi gün içerisinde bazı zamanlar daha iyi hissediyorum vücut doğuma hazırlıyor sanırım
Gozde_32 Cerenaslan nasil.tarif etsem bugün ilk kez cok kötü hissediyorum karnim patlayacak sanki arada hafif agri bulanti 😔 ins değildir
Cerenaslan Gozde_32 Evet aşırı kötü bi durum taş kesiliyor karnım resmen ama 1 haftadır böyleyim hiç bir nişan su falan da olmadı sancılarda uzun uzun olup geçiyor o yüzden randevu gününü bekliyorum
Gozde_32 Kızlar dun gece acile gittim acilma yok ama hafif sanci cikti magnezyum parol ic dedi dr birde bulanti sıtma gibi titreme geldi sabaha karşı felaket şekilde kustum dr aradim tekrar ederse gel dedi ama etmedi yasayan oldu mu bunları 😐
Cerenaslan Gozde_32 Söylemiştim bana da oluyor diye sadece kusma yaşamadım ama senin gibiydi yani hafif sancı yarım cm açılma vardı bende daha gitmedim çok fazla panik yapıyosun korkuyor musun? 😊
Gozde_32 Cerenaslan korkuyorum cunku sancim hic hafif değildi inan canım titreme sıtma tuttu com kustum endise ettim birde kiloda ozelde 2700 devlette 3000 dediler 37 deyim onada üzüldüm halsizlik çöktü ellerim şiş sikamiyorum parmaklari cok zor bir gebelik geçirdim 😔
Cerenaslan Gozde_32 Bende ay tamam doğuruyorum diyorum ama bi bakıyorum geçmiş. Ben özele gidiyorum devlete hiç gitmedim özelde 2950 dediler kilosuna 5 gün önce. Sakin olmaya çalış canım Rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah ❤️