Ebbbr kbracbc vallahi benim 10 gün filan kasılmam oldu az az. Vajinada batma da hissettim son hafta. Aslında doğum için belirtiymis. Sende muayeneni geciktirme doktorunla görüş.
Ebbbr kader_ugur çok rahat bir hamilelik yaşadım. Ne agrım oldu ne sızım 34. Haftadan sonra agirlastim sadece. Karnım çok büyüdüğü için ama o halde de yatmadım hiç.
Ebbbr H-y-t bence öyle biliyorum ve bu durum 40. Haftada doğan bebekte de olabilir. Benim yaşadığım sorun erken doğmasıyla alakalı değil.
Bihem Ebbbr Maşallah size, Allah bağışlasın🌸 İnşaAllah çabucak toparlar şifa bulur kavuşursunuz, siz moralinizi iyi tutun sizin pozitifliğinize ihtiyacı olacaktır, sütünüz de bol olsun inşaAllah 💗
Omurrylmzzz Ebbbr Allah şifa versin tez zamanda iyileşir bebeğin Önden gitme durumu varmıydı nıye o kadar erken oldu
Ebbbr Sunay10_ bence nasip ama genel olarak işlerimi hep kendim yaptım evde. Eğilip doğruldum son haftalarda. Aktif olmaya çalıştım.
TheQueen2 Ebbbr geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün paşanı 🙏🏻 Canım serleşme ve toplanma günde kaç kere olıyordu
Ebbbr TheQueen2 son 10 gün gün içinde çok olmasa bile gece 4 5 kere oluyordu tuvalete kalktıgımda farkediyordum. Son 2 gün zaten uyku çok tutmadı kasılma oluyordu ama ben onu anlamadım.
Mrymylmz Ebbbr dua ederiz tabiki rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin sizde bize dua edin inşallah bizde bebegımızı kalp atısını duyalım inşallah
Ebbbr Mrymylmz ay inşallah allahım gönlünüze göre hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Çok güzel çok anlamlı bir dönem
Busraaaomerdmr kader_ugur ben o kadar bel ağrısı çektim ki Allah düşmanıma vermesin hep ağrıdı özellikle yeni haftalara girerken. Tam sopayla dövülmüş gibi. Bu haftalar biraz iyi gibi çok şükür 😌
Ebbbr Busraaaomerdmr erkek bebek bele vurur derler bilmiyorum ne kadar doğru ama benim de sanci hep belime vurdu.
Edaliiii Ebbbr Ayy nasıl sevindim iyi geçtiğine darısı bana sancılarım var açılma yokmuş ama yumuşama varmış bekliyorum kurbanlık koyun gibi evde
Ebbbr Edaliiii ay hadi allah tek avazda kurtarsın. Ben hurma aldım yemedim ama doğuma girmeden 2 tane yedim belki olur diye yine şansımı denedim.
nektarin_moms Ebbbr Allah analı babalı büyütsün bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Yine de maşallahı var paşanın😊 günümüz aynıymış bu arada ben de hep gelicek diye tedirginim😊