Goknurakyol Kızlar dün geceden beri adet ağrısı gibi bel ağrım vardı meğerse sancıymıs bugün öğlen suyum geldi hastanedeyim şuan 2 cm açıklıgım var aşırı suyum gelşyor dua edin nolur 🙏 Sancılarım şimdi geri gitti sabah suni sancı verilcek büyük ihtimal
Aselannesi_85 Goknurakyol Allahım Bi avazda kurtarsın canım hayırlısı ile yawrun da sağlıkla doğsun kucağına al canım, hiç korkma sakin ol 💓🌼
Kuzucuklarim Goknurakyol allah yardimciniz olsun bende 37 haftada dogum yaptim korkmayin saglikla alin miniginizi kucaginiza.
Maviss35 Goknurakyol yaa hiç kendini kasma ve bu sanci sürecini sakin dogumhanede geçirme özel odan da geçir yanında kendini rahat hissettiğin biri olsun seni pozitif etkilicek biri benimde korkudan kaçmıştı sancılarım doğuramıyordum korkudan açıklığım tam olmasına rağmen dayan sonu cok guzel olacak Dogumdan sonra kuş gibi olacaksın keşke iki üç saat kesintisiz o sancıyı cekip hemen doğursaydım diyeceksin
Goknurakyol Kubrnr3 vallahi işte hurma yiyodum iki gündür sıcak suyla yıkanıyordum galiba o yüzden oldu
Mila4 Goknurakyol bende oğlumu 37+1 de suyumun patlaması sonucu doğurdum kuruya düşünce vakumla oldu.insallah senin zor olmaz açılmanda kendiliğinden olur.sıcak tut kendini,Ben kat kat battaniye örttüm üstüme sancım sıklaştı..