mervekrkkc 33 haftaligim ve bebegimin hareketleri bazi zamanlarda cok sert ve sık oluyor Ozellikle kasik bolgemde asiri baski ve agri hissediyorim Sanki icimde kayip gidiyor gbi siddetli oluyor Yalanci sanci naisl oluyor
Canan_gun55_ mervekrkkc ayy kız bnde 33 haftalığım şuan sol taraftan ittiriyo tırnakları batiyo ağrı ağrı rahime baskı sanci falan bnde de oluyo hatta bugün baya bi bel sırt agrım vardı uzandim ama halada arada oluyo cuma doktor kontrolüm var sorucam bakalım neden oluyomuş doğum belirtisimiymis tabi o güne kadar bisey olmazsa
mervekrkkc Canan_gun55_ bende persembe gidicem ama boyle bir baski yok sancisa nasil olur bilmiuorum ilk dogumum korkuyorum dogurucam diye
Deletedmom210 Bende aynıyım kızlar 33+2 yim karnım oyle sert ki sanki göbeğim düşecek yürürken cok zor yürüyorum arada belime ve sırtıma agri giriyor karnımın içinde yara varmış gibi canım açıyor bende Cuma gideceğim kontrole. Hareketleri de baya sert
Meryem14 Bende 33+5 birkaç gündür bıçak saplanması gbi ani şiddetli ağrılarım oluyor.o sırada karnımda toplanıyor.ve benimde hareketleri bazen canımı acıyor.sanki çıkack içerden birden öyle bir acı