Sevgi_yle Minisminis bende öyle düşündümde.yapı olarak müsait olamadığım içinde gerekli gördü doktorum.
Medineygn Minisminis bizde 38+5 olduk oğlumun gelmeye niyeti var ama gelmiyo nstde kasılmaların cikio bugün de çok hissettim gelirmi acaba dedim ama duş alinca geçti 😒
Esr36 Minisminis ya sancilar dayanilir da ben stres yapip alttan bi turlu baktiramadim doktor da dedi ki sen bunda boyleysen cocuk cikana kadar yapamazsin Allah korusun cocuga hirsey olur siz siz olun stres yapmayin
minee-34 40+ 4 günlüğüz hiç bir belirti YÖK normal olucak diye bekliyoruz gerçi kanala bile girmedi daha nasıl olucak bilmiyorum.
Minisminis Esr36 catı muayeneside mş yaptıramamamıştın, olsun canım biz nasıl olcaz bakalım son anda nasıl hayırlıysa öyle oluyo seninki öyle gelmek istemiş sağlıkla dogmuş ya☺️ Nasıl 2 günlük annelik💕
Esr36 Minisminis aynen oyle canm Bambaska bi duygu gercekten kokusu bakisi ne bilim canim yaniyo dikislerden emziriken ama gram icim kotu olmuyo ❣Rabbim isteyrn herkeze versin ve annelerin kiymeti bir omur bilinsin
Minisminis Esr36 Amiiinnn🙏 Peki sen sancıyla doguma gidip mi sezeryana döndün yoksa kontrole gittiginde mi
Minisminis Esr36 40+1 olduk bugünde bitti 🤷🏻♀️ Doktor carsambaya kadar gelmezse suni sancıyla baslatcakmıs