Prenslerinin_annesi Cerenim bende 34 2.960 gram dedi doktor size normal veya iri derdimi bana bişey demedi doktor erken dogum riskim var onla ilgili konuştuk bende sormadım
Cerenim Prenslerinin_annesi yoooo çok normal dedi bende babasıda uzun boylu kısa bişey gelmicek sizden dedi🤣 kilosuda herşeyi çok iyi ve normal ilerliyoruz dedi neden kilolumu? 2.350 1 ayımız var 3.500 olsa tamam
Olimbera Busbusvehashas 32. Haftanızda mı kilonuz böyleydi ? Benimde 32 haftalık 2200 dedi diyabet hastasıyım şekerime çok dikkat ediyorum ama 10 gün öne geçmişiz sanırım doktor size birşey söyledi mi bebeğin kilosu için ?
Busbusvehashas Olimbera evet benim de gebelik şekerim çıktı. Diyet yapıyorum açlığım yüksek. Bebek bu zamana kadar hep 10 gün öndeydi o gün tam 32+0 dım ve kilosu böyle çıktı. 5 gün önde göründü. Dikkat etmemi istedi
Olimbera Busbusvehashas benimki gebelik şekeri değil normal şeker hastasıyım ama hep şimdiye kadar haftasıyla uyumlu gitmiştik şimdi 10 gün öne geçtik 😥 sabah açlıklarınız kaç çıkıyor sadece diyet yapıyorsunuz dimi insülin kullanıyor musunuz ?
SevdaMila Ceylan35 nasıl beslendiniz benimde 3 günlük geriden dedi doktor hep ağlıyorum nasıl kapatacam bilmiyorum
Ceylan35 SevdaMila valla icmedigim kadar süt yemedigim kadar muz kaynatılmış yumurta ceviz yedim arayı kapattım ayrıca 3,günden bişey olmaz korkma
Zhrnz Smyye21 kilosu iyi dedi ama.iri bebek olmicakmis doguma kadar en fazla 3000 kg olur dedi diger.cocuklarimda 2900 dogmustu🤗
Seyma_1907 31 haftalık gittiğimde 2300 dü şimdi 33 haftalığız haftaya kontrolüm var. İri bir bebek olucak dedi boyuda 42 cm