Glsm3553 Nevinnn bedenini nasıl aldınız lohusa pijama takımı normal bedenden daha büyük oluyor hamilelikten önce kaç beden giyiyorsanız öyle alın dediler
Serap0733 Adabkc ben logusa takımı almadım alt üst pijama takımı aldım İki tane trendyoldan xl aldım böyle daha rahat ederm diye düşünüyorm
DeryaToprak Adabkc lohusam.com dan aldım cok da begendim hem pijamalı hem gecelık sabahlık takımlı tavsıye ederım.terlık ve tacı da trendyoldan aldım
Naimeismail01 Adabkc vala canım lohusahamlileden set halinde sipariş ettim fiyatları çok uygun bakalım artık dün sipariş verdim
Nevinnn gokalpbus ben pembe aldım çok çok ince değil bence zaten atletsiz giyemem ben hiçbişey o yüzden dikkat etmedim ama bence kalitesi çok güzel
198723 2 tane lohusa takımım var şık bi tane de günlük alayım diyorum sizce düğmeli mı almalıyım onu da birde hastanede günlük olanı mı giymeliyim bilmiyorum eve gelince şık olanları giysem diyorum sizce bayanlar
Bahar33 Pırıltı bebe iç giyimden aldım ,kalitesini de çok beğendim açıkçası ,önü düğmeli alt üst pijama takımı olarak aldım
gokalpbus Nevinnn bende beyaz düşünüyorum ya da ekru tesettürlüyüm o yüzden merak ettim iç belli ediyor mu diye teşekkür ederim