tambirminnos nursedahatira benim iştahım azaldı iyice eskiden 4-5 öğün uerdim şimdi iki bir kilo verdim bulantım azaldı kusmam yok ama canım yemek istemiyor
Twinksmom nursedahatira Kaşıntılar arttı özelikle göbek ve göğüs çevresi Ara ara kramp giriyor ikiz olduğundan belki hissedersin dedi doktorum ama ne olduğunu bilmiyorum henüZ🤷🏻♀️
Yildiz95 13+2 haftaligiz ve 6 kilo aldim sanirim ben erken basladim ilk hamileligim bakalim 58 kilo ile hamile kaldim bu arada
Veraveannesi 13+3 üz galiba 1 kilo aldım iyiyiz çok şükür en son çok hareketliydik ama bulantılarım hala devam ediyor prilam kullanmama rağmen
nursedahatira Bende 3 kilo aldım sanırım 14+1 olduk. Bizimkide en son çok hareketliydi geçen hafta kontroldeydik şimdi ayda bir kontrole gideceğiz 17. Haftada tekrar gidicez bakalım
Veraveannesi nursedahatira 17. Haftamda tam daha 4 hafta var yani 4 hafta sonra gelin dedi dr muz nasıl geçicek zaman bilmiyorum 🤷♀️
EzgiTK 13+6 2.5 kilo aldım :) Hiçbir belirtim yok arada akıntı olması dışında. Ve karnım çok kaşınıyor :/ Yağ kullanıyorum ama yine de oluyor kaşıntı.
nursedahatira EzgiTK benimde karnım çok kaşınıyor. Bende yağ kullanıyorum ve dediğiniz gibi benim de inanılmaz akıntım oluyor 2-3 saatte çamaşırım kirleniyo
Esrdrn EzgiTK benim de özellikle göbek ve bel çevresinde çok kaşıntı var ilk haftalarda çok fazlaydı bi ara azaldı iki gündür yine var ben de doğal yağlardan faydalanıyorum Hindistan cevizi yağı ve bebek yagı biraz olsun rahatlatıyor
sevo52 13+5 oldum ve 4 kilo verdim. Cinsiyetimizde kız👸🏼 Bulantılarım azalmaya başladı iki üç kere kusuyorum artk🙄
Umutevi Bende 13+6 yim 1.5 kilo aldim gogus hassasiyeti akinti cok.bebegi hissetmemize ne kadar kaldi arkadaslar hisseden var mi
Seda5959 12+1 günlüğüm ama hamileliğim boyunca 3 kilo aldım. Bulantım hiç olmadı sıgarayı da bırakınca iştahım açıldı nolcak böyle bilmem 😊
Esrdrn Ben de 14+3 deyim 1 kilo aldım sadece iştahım açıldı ama ne yersem yiyeyim midemde gaz ve şişme oluyor bu durumu yaşayan var mı
nursedahatira Esrdrn kesinlikle bende de aynı şey yemekler arasında ara veriyorum ben örneğin çorba içiyorum biraz bekliyorum falan bir de soda içiyorum günde 1 kere kabızlığa da iyi geliyormuş doktorum söyledi