HcA Seymaaam hep oluyor o yanma ve ağrı hissi ablam çok güzel bir hamilelik geçirmişti çok ağrısızı sızısı olmadan. Ama benimde sürekli içimde bir ağrılar😅 heleki kaburgaya falan baskı olduğunda yada mideye😱
Seymaaam HcA ay sorma canım ya birgün iyi geçiyorsa diğer gün ya karnım ağrıyo ya başka bişey bende ablama soruyorum bir yerim ağrıdığında o da diyor bende öyle bişey olmadı.Bende diyorum bende mi bi tuhaflık var şuan hala ağrım var 😓
HcA Seymaaam bende öyleyim 32 deyim şu an ama iki gün içinde bile bebeğin büyüdüğünü fark edebiliyor insan😅👼🏻 Şu an mesela aşırı karın ağrım ve mide bulantısı var çünkü çok kıpırdıyor :)
Tugbacolak damlanne bendede belde oldukca agrı oluyor doktor bebegın buyumesıne karnın gerılmesınden dolayı dıyor sen yınede doktoruna danış ama önemli bırsey oldugunu sanmıyorum
HcA Seymaaam aynen öyle benimde bide hep bir batma oluyor karnımın her an her yerinde hareket ederken😔
Seymaaam HcA bende de oluyor o ani harekette falan farkında olmadan bu gece çok ağrı vardı yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum ben
HcA Seymaaam benimde kontrolüm var erkene çekmeyi düşünüyorum, insan sürekli korkuyor ilk defa yaşayınca 🤷🏻♀️
Seymaaam HcA evet ya herkes diyor büyüyor falan ama ben enfeksiyon falan olabilir ye düşünüyorum çünkü çok akıntım da var.
HcA Seymaaam bende onun için geçen gittiğimde tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı tüm belirtilere ramen inşallah sende de çıkmaz canım
Seymaaam damlanne damlanne benim gün içimde iyi şuan hafif var ama gece kötü oluyo bu gece nasıl geçivek bakalım ona göre sabah hastaneye gidicem
Gmzzz damlanne böyle yazan herkese aynı şeyi yazıyorum yine yazacam bebeliknyada saglıgınsecwrken annelerin gün ortasınında secin en aktıfi ekrana cıkanı o
okyanustakibulut damlanne benimde oluyordu sanki tirnaklariyla kesiyomus gibi ya da sanki karnima vurmuslar yirtilmis gibi ama 36 haftalik oldum simdi yok oyle bisey geciyor yani