Fhisneli Kızlar 34+4 teyim dün kontrolm vardı 45 cm 2350 gr kızım dier muaynede seni nst ye baglıyalım ve çatı muayneni yapalım dedi doktorm ama ben çok utanıorum nasıl olcak bilmiorum 😞 yaptıranlara soruyorum acı var mı ?
Aysegul9898 Fhisneli al benden de o kadar cok korkuyrum cok utanırım nabıcamı ınan brnde senın gbı cok tedırgınım
beyzasaf Fhisneli hiç korkma canım ben daha pazartesi günü yaptırdım 38+1 haftalık hamileyim kendini hiç kasma acı da yaşamadım ben
DenizzZ-89 Fhisneli ben bugün oldum hatta bende başlık açmıştım 😊 35+4 haftalığız catı muayenesi oldum çok dar dedi normal doğum olamicagmı olursam çok kesi olabileceğini soyledi😞 acı olayına gelirsek eldiven giyip jel sürüp bakıyor iki ya da üç parmakla on saniye sürüyor o kadar acımıyor ama ben kastım biraz kendimi tabi 🤷♀️
Serenty Fhisneli bende yaptırdım aslında kısa sürüyor ama sanırım ben çok stres yaptim canım yandı.ve muayeneden sonra da ağrım oldu yürürken zorlandım.
Buss14 Yapan kişiye bağlı 2 defa bakıldı ilkindede acımıştı ama ikincide gudubet bi ebe denk geldi canımı çok yaktı kimin yaptığına ve kendinizi kasmamanıza bağlı ☺️
taslan Utanmaya bisey diyemem ama acı olmaz sonucta iliskiye giriyoruz iki parmakla bakiyorlarmis parmakla iliskiyi kiyaslarsak neden acisin ki 😂😂
taslan Fhisneli herkes bir sey soyluyo ya korkmamak lazim zaten jel eldiven falan kullaniyorlarmis sanirim ben henuz olmadim 35+6 haftaligim bakalim...
Nurrrrr Kızlar doğum yapıcaksınız en az 5 ebe gelcek gitcek yanınıza niye utanıyorsunuz canlar kasmayın kendinizi rahat olun 😘
Leylosedo 😂😂Rabbim sağ-salim kucaklarimiza almayi nasip eylesin insaAllah kuzularımızı insaAllah . Kizlar 22 haftalık hamileyim ama karin şişliğim 2 gündür gecmiyor bu normal mi ne yapmam gerekiyor
DuyguK39 Kendinizi kasmadığınız sürece acıtmıyor. Zaten çok kısa sürüyor. Hiç korkmayın. Derin nefes alıp verin.
Yusyus5328 Fhisneli zaten utandıgımız için kasıyoruz kastığımız için de acı çekiyoruz bazı arkadaşlar jel falan demiş ama her doktor aynı degil benimki jel kullanmadan direk eldivenle baktı acımadı desem yalan olur ama Allah’tan çok kısa sürüyo ama emin olun dayanılmayacak şekilde de degil