Kbr2301 witharzu aynen canım ısmı o dedıgın makınelerden bende alacaktım sonradan esım alma napcaksn dedı esımın faullerını vs duzelttıgı makınesıyle kısaltıyorum cıdden aynı ısı yapıyor😅
witharzu Kbr2301 ay diline dolar şimdi benimki. Sırayla traş olucaz diye 😂 ama evet eşimin traş makinesininde öyle kısacık bırakan başlığı var, onu kullanabilirim bende. Belki de sir ağdayı denerim bilemiyorum şuan ☺️
Kbr2301 witharzu o yokken yap sende zaten lazerlısın uzamaz oyle hemen benım 5 ayda uzadı dusun 😂 benımkıde dalga gecerde bende onla dalga gecerım alınmam neysekı bazen dıyorum hayat müşterek değil mi bak tras makınemız bıle ortak dıye 🤣🤣
Nehir66 witharzu anladım canım ☺️Bende sormuştum yüz için sakıncası Yok demişlerdi bana yaptırıyorum 3-4 ayda bir lazer☺️
Ezgiali witharzu bende biraz araştırdım sadece kıl kökünü hedef aldığı için korkulacak birşey yokmuş Hamilelere yapılmamasının nedeni değişen hormanlardan dolayı lazerin etkisi olmuyormuş kıl köklerine en doğrusu bu süreçte ara vermek doğumdan sonra tekrar başlarız 😊
brcaky Ezgiali bende son seansta 4 haftalıktım doktor bişey olmaz bundan sonrA girme dedi merak etmeyin sizdede bişey yoktur