perihankrkya Kizlar 16+5 günlüğüm su içince midem bulaniyor sizinde benim gibi mi oluyor ya çok su tüketin diyolar ama 1 bardagi zorla içiyorum off napıcam ben yardim edin
Begonia perihankrkya Bir bardak mı🤭 Ben üç litre içiyorum günde yavaş yavaş kendinizi alıştırın çünkü daha sonra sorun olur
Esrntltrn Bardakla degilde sürekli yanınızda şişe tasıyın yudum yudum için gün içinde bi bakıcaksınız 2,5-3 litre su icmissiniz perihankrkya
perihankrkya Selimem canm 3veya 4 gunde 1 litre suyu içiyorum ama sadece 1 bardak olarak içiyorum oda zor oluyo ama napim😭 tatlı şeyler yiyorum ardından içiyorum ama zarzor
perihankrkya Begonia ayy ne güzel keşke bende o kadar içebilsem ya nasıl alıştırdınız kendinizi benim.njye midem bulaniyo ki
Selimem perihankrkya kusura bakma içiceksin . Evladın susuz kalır Allah korusun hemen şimdi 2 bardak iç her gün 2 litre iç içemiyorum kabul etmiyorum zorla
Begonia perihankrkya yavaş Yavaş için yudum yudum bir saatte bir bardak bile içsenız 12 saatte üç litre yapıyor :)
perihankrkya Nisaakan_35 portakal yiyip içemiyorum içimi yakiyor mide yanması var bende ama limon sıkıp denicem
yelif_3698 perihankrkya çok az kesinlikle benimde ilk başta bulanırdı çok zorlanirdim ama eşim alıştırdı sağolsun şimdi 4 litreye yakın belki vardır o kadar su içiyorum ılık su içemiyorum ben serin soğuk su olması gerekiyo bende öyle iciyorum
1Anne_ perihankrkya bende de oluyo doktor dedi ki önce ekmek çubuk kraker vs ye dedi mide suyunu çeksin sonra su iç dedi özellikle ac karnına sabah sabah midenin suyunu çektir bu tür seylerle öyle iç şu dedi
Feyzachn perihankrkya seni en iyi ben Anladım canım bebekten once 1 bardak bile icmezdim hemde günlerce. Asla sevmiyorum icemiyorum ya suyu 😏 Ama aşırı onemliymis. Bende bir de enfeksiyon var daha da önemli o yüzden. Bebegi öğrenelim 1.5 ay oldu zorlaya zorlaya günde 1 litre içiyorum daha fazlası olmuyo😥
Yakamoz__gul perihankrkya benimde bı ara öyleydi. İnternetten soğuk su icindiye okudum. Susadikca yarım bardak soğuk su içtim. 1 hafta sonra daha iyi oldum. Şimdi bulantım gecti