Hayalet Biz tepe taklak olduk gidiyoruz şimdilik 2 kiloya yaklaşan bi kilomuz olmuş şükür buna da sizler ne durumdasınız düzenli kontrol yaptınız mı
1dem Hayalet maşallah hiç durmadan hareket ediyor. Ve bizim hiç hazırlığımız yok lohusa takımını bile karar verip alamadım. Hastane çıkışı isimli olacak ama ortada isim yok 😁
Mrvrlshn Hayalet 2700 olmuşuz biz de gaz sancısı falan çekiyorum belim çok ağrıyo yürüme yat dedi doktorum bana
SedaveSusam Hayalet 32+2 gece alt tarafıma çok baskı yaptı bian çıkacak sandım artık çok çabuk yoruluyorum nefesim yetmiyor
Any @Hayalet bizde 32+6 da 2 kiloya yaklaştık 😊 simdilik yalancı sancılar başladı ama keyfimiz yerinde çok sükür.kıyafetleri yıkandı ütülendi hastane çantamız her ihtimale karşı bi kaç güne hazır hale gelecek😍
Edg Any ayniyiz 32+6 bizimde 😊 bacak arasi agrisindan ne spor ne yuruyus yapabiliyorum neden agriyor onu da bilmiyorum ama bacaklarimin birbirine değen etleri aciyor resmen
Emercimek Yarın cicilerimizi yıkayacağım. Geceleri çok uyanıyorum. Karnımda gerilmelerden dolayı ağrılar oluyor. Bugünümüze çok şükür. Az kaldı 😊😊
Mrvrlshn 1dem evet tombiş bi bebekmiş canım o yüzden yürüyemiyorum hiç doktorum da yat sürekli dedi bel ağrılarım öldürüyo beni
Cansuacar Hayalet merhaba 33+4 olduk ve iyice ağırlaştım yürürken zorlanıyorum 32de gittigimde 2328 gramdi ve kızım aşağıda cok baski uyguluyor doktorum önde gidiyor kilosu dedi bakalim cumartesi gittiğimde ne dicek 🤗🤗🤗
Cansuacar Kızlar nasil uyuyorsunuz ? Ben sola kesinlikle yatamıyorum cok batıyor karnim ,sag tarafa yatincada cok uzun sure yatamıyorum kafasi orda olduğu icin ezilcekmis gbi geliyor ve baski cok oluyor hep oturarak uyuyorum sizler nasıl uyuyorsunuz ?