BabyLover Ben 6 kilo almışım doktor bugün bana fazla almışsın dedi sizde durumlar nasıl çok zayıftım bir anda istahim acildi durmuyor napicam bilmiyorum 🤷♀️
Bugleminannesi BabyLover 17. Haftaya kadar 13 kilo verdim . Şuan 27+2 olduk 6 kilo almışım bugün tartıldım 😊
Demetsener Valla bende 20. Haftadayım 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 kiloyum fazla almışsın biraz daha dikkat et hamur işi ve çikolata yeme dedi. Zaten çikolata yiyen biri değilim ama hamur tüketiyorum azda olsa
Ask_H BabyLover ben 3 kilo vermiştim 21 haftaya kadarda hiç kilo almadım şimdi 30 haftalığım toplamda 6 kilo aldım
duygusm BabyLover Önce 1 kg kadar vermiştim, ikinci ayda hiç kilo almamıştım, 3. ayda 3 kg almıştım, doktor bir ayda almak için fazla demişti. Sonrası da hep dalgalı gitti benim, bir standart tutturamadım.
Brcsnn 65 kilo ile hamile kaldim 52 kiloya kadar düstüm simdi 37+3 hamileyim ve 61 kiloyum yemek yemeyi biraktigim an hemen kilo veriyorum ve bebegimin kilosu 2 hafta geriden geliyo 😔😔😒
Misssimsek BabyLover 19 haftalık olduk 53 le hamile kalmıştım 60 oldum. Doktorum haberi yok cuma kontrolüm var bakalım.bisey diyecek mi
tambirminnos BabyLover ben genelde ilk 4 ay kilo almıyorum oğlumdada 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım 13+4 olduk 60 kiloydum 59a düşmüşüm